Gość Bartek_1993 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam prośbę kieruję do posiadaczy obudów TT Armor, potrzebuje kupić dystanse do płyty gł. mam 5mm lecz są za krótkie. Nie chce uszkodzić płyty brakuje 2-3mm. Jeżeli mógłby ktoś zmierzyć taki dystans w Armorze będę wdzięczny. P.S a w ogóle gdzie mogę takie dystanse dostać to może bym kupił 6/7/8/9mm i próbował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Mam TT Armor (wersję pierwszą, z zasilaczem ułożonym pionowo) - oryginalne dystanse mają 10mm. Niestety nie mam na tyle, żeby wysyłać. EDIT: Nie jestem pewien gwintów tego dystansu, ale może ustalisz czy taki: Dystans z gw. M3 L=10mm zew - wew komplet 10 szt. (1313194284) - Aukcje internetowe Allegro Edytowane 7 Grudnia 2010 przez kfazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...