Skocz do zawartości
Ryba85

Co myslicie o tej grafie...???

Rekomendowane odpowiedzi

Karta jest ok w koncu to g4ti, ale jezeli zalezy ci na cenie to widzialme taniej ProLink GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out AGP 8x 519 zł  http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&gr...e2b15b231478bb6

Wybor nalezy do ciebie

Taa Prolink szit !! Za 568 zł w tym sklepie masz takiego samego Winfasta BOXze 100 razy lepszym chłodzeniem, sam tam kupowałem.

Dla porównania:

:arrow: Winfast OEM

Dołączona grafika

:arrow: Winfast BOX

Dołączona grafika

http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...ast_a250le.html

coś jeszcze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO pierwsza klasa, zadnych problemów. Radiatro bardzo dobrze spełnia swoją funkcje. Wczoraj krecilem do 320/630 ale zaliczyłem zwieche. Prawdopodobnie zasilacz juz nie wydala :DWykrecenie 300/600 to dziecinna zabawa :D Naprawde polecam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co ty bys elektron kupil??? bo moje fundusze zamykaja sie na 600zl!!! a co do czekania to moglbym tak jak to grinch powiedzial do usranej smierci czekac i nic nie kupic!!

ps. znacie jeszcze jakies sklepy z grafami gdzie sa przystepne ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest ok w koncu to g4ti' date=' ale jezeli zalezy ci na cenie to widzialme taniej ProLink GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out AGP 8x 519 zł http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&gr...e2b15b231478bb6

Wybor nalezy do ciebie

Taa Prolink szit !! Za 568 zł w tym sklepie masz takiego samego Winfasta BOXze 100 razy lepszym chłodzeniem, sam tam kupowałem.

Ze qpiles sobie ostatnio Winfasta i ci chodzi to spoko ale nie nawalaj na prolinka ze cos ma nie tak!!! moze to chlodzenie w tej wersji agp8x jest lekko przegiete ale karta jak za swa cene jest dobra. NIE mowie daltego, ze mam ale shit to jest 4mx. A dwa, dwoch qmpli ma te karty jeden wersja Oem drugi BOX i albo mieli pecha albo jakosc obrazu 2d jest po prsotu slabiutka. Jeden ma 19 monitor i jak zoabczylem te ikonki to moj "shitowy" prolink go bije na łeb.Drugiemu pozyczylem moja stara 15 na ktorej pracowalem ejszce na tym prolinku u niego obraz 2d byl jakby przez mgle leciutka a u mnie czegos takeigo nei bylo(nie mowie ze to jakos bije radki czy cos tylko takie porownanie) NIe mowie ze kazdy tak jest ale nie lubie jak ktos pisze ze shit bo tak sie "przyjelo" albo usłyszał a karty w rece nie mial.A dwa sam polece zeby wzial WInfasat bo cena jest znakomita, tylko ze kiedys prolink byl tanszy o ponad 100 złotych i nie warto było brac wtedy tego Winfasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest ok w koncu to g4ti' date=' ale jezeli zalezy ci na cenie to widzialme taniej ProLink GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out AGP 8x 519 zł http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&gr...e2b15b231478bb6

Wybor nalezy do ciebie

Ze qpiles sobie ostatnio Winfasta i ci chodzi to spoko ale nie nawalaj na prolinka ze cos ma nie tak!!! moze to chlodzenie w tej wersji agp8x jest lekko przegiete ale karta jak za swa cene jest dobra. NIE mowie daltego, ze mam ale shit to jest 4mx. A dwa, dwoch qmpli ma te karty jeden wersja Oem drugi BOX i albo mieli pecha albo jakosc obrazu 2d jest po prsotu slabiutka. Jeden ma 19 monitor i jak zoabczylem te ikonki to moj "shitowy" prolink go bije na łeb.Drugiemu pozyczylem moja stara 15 na ktorej pracowalem ejszce na tym prolinku u niego obraz 2d byl jakby przez mgle leciutka a u mnie czegos takeigo nei bylo(nie mowie ze to jakos bije radki czy cos tylko takie porownanie) NIe mowie ze kazdy tak jest ale nie lubie jak ktos pisze ze shit bo tak sie "przyjelo" albo usłyszał a karty w rece nie mial.A dwa sam polece zeby wzial WInfasat bo cena jest znakomita, tylko ze kiedys prolink byl tanszy o ponad 100 złotych i nie warto było brac wtedy tego Winfasta.

Powiedziałem na Prolinka szit w tym sensie że ma on słabsze chłodzenie od Winfasta i co za tym idzie gorsze osiągi w kręceniu, a cena podobna. Nic wiecej nei moge mu zauzcic bo nei mialem GF4Ti od Prolinka, natomiast mialem GF2Ti i nie mialem z nia zadnych probleemow a obraz byl bdb. PEACE BROTHER 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak lepiej kupic radka 9500 64 mb jest troche wolniejszy ale z dodatkami graficznymi typu AA i Aniso bedzie o wiele lepszy a granie bez tych ulepszaczy to juz nie jest granie :P a jak masz farta to go zmodujesz na 9500 pro i juz wtedy full wypas a z tego co wiem to prawie wszystkie 9500 64 mb sie moduja 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybor nalezy do ciebie

bo prolink to shit i tyle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...