piotrek26 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 NO dobra może ktoś wie która z tych dwóch pompek jest lepsza ? Laing D5 watercooling pump on eBay (end time 05-Dec-10 21:11:22 GMT) czy może ta Eheim 1250 Pump on eBay (end time 04-Dec-10 17:43:17 GMT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiadomo ze laing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek26 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale dlaczego może jasiek głębsze wyjaśnienie bo na przykład ten Eheim jest o jakieś 20 fontów droższy od Laing {wiem wiem droższe nie znaczy lepsze :)} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 No cóz cena ceną ale D5 ma dla mnie tą zaletę że nie trzeba jej chować po kątach jak brzyduli Eheim. Dajesz kit od Bitsa i wygląda ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek26 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 dzięki za odpowiedzi ale ostatecznie kupiłem tego einhema w sumie i tak buduje zewnętrzny system chłodzenia (nie za dużo miejsca w budzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 eheim to stara konstrukcja chyba nawet typu "akwariówka" wiec to był błąd z Twojej strony. D5 ma regulacje co do mocy jest zgrabniejsza i na pewno cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 ehaim w 2010/2011 roku w układzie wc? Co to powrót do przeszłości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...