Skocz do zawartości
marco

O rangach dla autorow serwisow sprzetowych

Rekomendowane odpowiedzi

serio Michale?? :>

Tak Kamilu !! ;>

No chyba, że administracja popatrzy na mnie z przymrużeniem oka jak w av ParanoiKa;]

Edytowane przez Majkel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz i wkopal Cie wspolpracownik... nikomu teraz nie mozna ufac.

Tylko sobie mozna ;)

Ja chcialem dobrze :D

Jak juz pisze: Pwlj takze jest w redkacji...juz mowilem po cholere te nicki zmianiac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostajesz range + bana którego mielismy Ci dac 2 miesiace temu.

Nie dostajesz rangi, siedzisz cicho, piszesz mało postów i w ogóle masz być prawie niewidoczny na forum.

Wybierz opcje ktora bardziej Ci pasuje.

Będe korzystał z forum tak jak do tej pory na tym koncie skoro ranga odpada :) I tak dobrze, że mnie tolerujecie...

No cóż to chyba tyle.

edit: jednak jeszcze coś :P

Czy przy dodawaniu swoich wyników w markach do hwbota moge korzystać z mojego normalnego nicka? tzn czy nie musze się czaić pod innymi nazwami na orbie tak jak do tej pory ? To samo tyczy się też działu giełda i linków do allegro. W sumie jeżeli chodzi o sprzedaż to nie kombinowałem nic z nickami ale teraz chce sprzedać procka i łatwiej mi będzie to zrobić jeżeli będe mógł dać link w dziale Giełda do aukcji, która jest wystawiona przeze mnie na allegro na koncie kev3. Jak to widzisz SGJ ? Nikomu krzywdy nie zrobie czymś takim :P

Edytowane przez Majkel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będe korzystał z forum tak jak do tej pory na tym koncie skoro ranga odpada :) I tak dobrze, że mnie tolerujecie...

No cóż to chyba tyle.

edit: jednak jeszcze coś :P

Czy przy dodawaniu swoich wyników w markach do hwbota moge korzystać z mojego normalnego nicka? tzn czy nie musze się czaić pod innymi nazwami na orbie tak jak do tej pory ? To samo tyczy się też działu giełda i linków do allegro. W sumie jeżeli chodzi o sprzedaż to nie kombinowałem nic z nickami ale teraz chce sprzedać procka i łatwiej mi będzie to zrobić jeżeli będe mógł dać link w dziale Giełda do aukcji, która jest wystawiona przeze mnie na allegro na koncie kev3. Jak to widzisz SGJ ? Nikomu krzywdy nie zrobie czymś takim :P

na hwbot musisz dawac jako normalny nick, bo jak dasz wynik za kogos to BOT Ci go wywali - nicki musza sie zgadzac.

co do reszty to radze ci sie nie wychylac.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakim? :blurp:

Napewno chesz wiedzieć? :twisted:

Lol, tak to jest pisać posta dwie godziny...

kev teraz będziesz siedział cicho, w sumie to i tak chyba niezłe wyróżnienie, ze nie dostałeś bana.

pewnie jak ja bym zdublował account to bym na IP poleciał bo nie czaje się za neo czy innymi pseudo sieciami.

Edytowane przez DaRoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze dziś się wypowiadał ;] pewnie miał pozostać "niewidoczny" a pisał dużo :D no ale podpis na overclock chyba możecie, takie odznaczenie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi