TK Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja poproszę hardpc.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 czy z tym tez sie lapie ?? www.pipanol.webpark.pl domena za jakis tydzien bedzie zmieniona na Team-64 wiec taka prosil bym range Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 to i ja poproszę o HardPC ;) na potwierdzenie moje i kolegi wyzej :D http://hardpc.pl/viewpage.php?page_id=7 zebyscie juz nie musieli szukac, informacja o chorobie Łukasza zapewne zostanie dodana niestety nie mam praw do newsów wiec trzeba poczekac na kogos z "szefostwa" :lol: bądź na newsmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja poproszę hardpc.pl :) Tak trudno zrozumieć że BEZ .pl!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Tak trudno zrozumieć że BEZ .pl!?Może być bez PL :D Tylko że i tak nie zostało mi zmienione :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 czy z tym tez sie lapie ?? www.pipanol.webpark.pl domena za jakis tydzien bedzie zmieniona na Team-64 wiec taka prosil bym rangePrzykro mi teraz nie ma takiej możliwości. Może być bez PL :D Tylko że i tak nie zostało mi zmienione :-)Ponieważ po pierwsze nie ma mnie zawsze na sieci a po drugie to nagroda a nie obowiązek nadawania statusu. Podpisy dodane wg prośby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Przykro mi teraz nie ma takiej możliwości. Ponieważ po pierwsze nie ma mnie zawsze na sieci a po drugie to nagroda a nie obowiązek nadawania statusu. Podpisy dodane wg prośby. czyli co dopiero dosttane status jak zmienie domene ?? oki zaraz zobacze czy juz moge czy jeszcze nie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 czyli co dopiero dosttane status jak zmienie domene ?? oki zaraz zobacze czy juz moge czy jeszcze nie :))Ja widze, ze masz juz zmieniony. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A może by tak zdjąć podpis komuś kto ma bana? W sumie to nie widzę potrzeby aby reklamował (tak, to też forma reklamy) inny serwis skoro wykluczono go z życia forum Chodzi mi dokładnie o: Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zrobione wg prośby. Lemon-Cola utracił podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 no to i ja poproszę rangę. PC Centre http://pccentre.pl/Article12895.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 poprosze o range PC Centre co prawda spis redakcji jest jeszcze nie zakutalizowany ale wkrótce tam sie pojawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 oo bajetrek THX :) wielkie THX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 MILANS i Hipo podpisy dodane. Zostało potwierdzone przez waszego Naczelnego więc tu nie było problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Dziekuje w imieniu moim i kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Poproszę Pcmasta :) Edit Romek: Proszę bardzo, podpis zmieniony wg prośby. Edytowane 30 Lipca 2006 przez romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli możnaby prosić dla: Opson6667 focus_ [ ten z okiem ;) ] no i dla mnie :) egielda.com.pl - alias cały bardzo ważny - wiem, że pl nie dodajecie, ale taka nasza nazwa. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zrobione! Nie dajemy końcówek bo takie było zamierzenie od zawsze. Wpisane mają egiełda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) @romek więc prosze po przyjacielsku podpis HardPc :) dzięki z góry:) Redakcja HardPc: http://hardpc.pl/viewpage.php?page_id=7 Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez AdAm_00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 To jeżeli jest taka możliwość to ja też chce range: hardpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zrobione (aka done) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 @Romek, jest możliwość zdjęcia mojej rangi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witam :) @Romek Moge prosic o Xraypad ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @tom3k3 zdjęta ranga. Done! @Xraypad witam, jasne, że tak. Done! @bryce przykro mi nie ma takiej możliwości, regulamin i ustalenia są jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @tom3k3 zdjęta ranga. Done! @Xraypad witam, jasne, że tak. Done! @bryce przykro mi nie ma takiej możliwości, regulamin i ustalenia są jasne. Dzięki Romek. :-P P.S. Mógłbyś mi odpisać na moją pw? Byłbym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Proszę o zdjęcie rangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Wg prośby ranga została usunięta z pod avatara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Można prosić o rangę Dzikie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Mogę prosic o zmianę z obecnego HardPc na Hard-Pc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...