Mayo Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A ja proszę o zdjęcie rangi. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano321 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Proszę o Hard-Pc. Z góry dzięki :D Dowód Edytowane 26 Marca 2007 przez Adriano321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 No panowie obijajcie się :D, ponawiam prośbę o rangę TechWorks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 No panowie obijajcie się :D, ponawiam prośbę o rangę TechWorks romek byl na cebicie a teraz jest w szkole przez weekend, jutro pewnie pododaje wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Prosze o zdjecie rangi overclock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Proszę o rangę Hard-Pc. Oto dowód :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Poproszę, o rangę TechWorks. Dowód?! jak bedzie nowy lay to pewnie będę na stronce... http://www.techworks.pl/infopages,1.html jednak jest dowód... nawet nie wiedziałem :D Edytowane 26 Marca 2007 przez Che Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Poproszę MOBO. Dowód :arrow: http://mobo.pl/index.php?module=pnAddressBook EDIT: Dziękuję. Edytowane 27 Marca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Również proszę o rangę "TechWorks". http://www.techworks.pl/infopages,1.html EDIT: Dzięki :). Edytowane 27 Marca 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Oftopicznie trochę, ale co tam - bo ja jestem uczestniczką, a nie uczestnikiem. A po avkiem jak byk stoi "Uczestnik". Zaczynam mieć wątpliwości do do tożsamości i psyche mi siada ;) Edytowane 30 Marca 2007 przez Agnes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Oftopicznie trochę, ale co tam - bo ja jestem uczestniczką, a nie uczestnikiem. A po avkiem jak byk stoi "Uczestnik". Zaczynam mieć wątpliwości do do tożsamożci i psyche mi siada ;)Czepiasz się. :-P Popatrz tu: http://forum.pclab.pl/index.php?showuser=77303 Nie natłukła jeszcze 500 postów i ma "Dyskutant", bo na razie nie może jeszcze sobie zmienić rangi. Myślisz, że też wątpi w swoją tożsamość :?: :wink: W IPB nie ma, zdaje mi się, możliwości wyboru płci w profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Może nie zwraca na to uwagi. ps. Przepraszam, że zapytałam. ps2. Nie wytknąłeś mi literówki w słowie tożsamość! ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Może nie zwraca na to uwagi. ps. Przepraszam, że zapytałam. ps2. Nie wytknąłeś mi literówki w słowie tożsamość! ;P Uuuu, aleś drażliwa. :) To tylko przykład był. Automaty, niestety, tak działają. ps. No co Ty :?: Od tego przecież są fora. :wink: ps2. Wredny to ja może i jestem, ale nie upierdliwy. :razz: EDIT: [Kurtuazja mode on.] Jesteś już uczestniczką. [Kurtuazja mode off] :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) to i ja poprosze: Zielony-Rower Tutaj stronka ;) wspoltworca, autor fotek, moderator :) p.s. mam nadzieje ze nie musi to byc koniecznie zwiazane z komputerami :) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Proszę o zdjęcie PCC bo zawiesiłem tam współprace przez brak czasu dla komputera jako urządzenia wogóle :] Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 to i ja poprosze: Zielony-Rower 400520[/snapback] Jeśli jesteś redaktorem serwisu o tematyce komputerowej i chcesz mieć nazwę serwisu w randze użytkownika napisz w tym temacie wraz z linkiem gdzie można potwierdzić Twoje uczestnictwo jako redaktor/administrator/właściciel. Chyba zrozumiałe, że musi być portal o tematyce komputerowej. Proszę o zdjęcie PCC bo zawiesiłem tam współprace przez brak czasu dla komputera jako urządzenia w ogóle :] Dziękuję i pozdrawiam Proszę bardzo, podpis zdjęty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) prosze o range MOBO dowod MOBO dziekuje Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) potwierdzam że user hardwin jest redaktorem serwisu MOBO.pl Redakcja na MOBO Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Update: 17-04-2007 -> 22:22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Proszę o usunięcie mojej rangi, gdyż już nie jestem w redakcji. Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Poproszę o poprawienie mojej rangi > z Mobo na MOBO. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Prosze o zmiane rangi na strefaPC.pl <- dokladnie tak :) http://strefapc.pl/index.php?option=com_co...=view&id=27 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 evocati wg naszych ustaleń, które wiszą w pierwszym poście, dodałem strefaPC bez pl. Update: 09.05.2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Poproszę o range PCArena. Z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 A ja poproszę o rangę overclock. Dowód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 overclock.pl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Proszę o rangę ShackIT. dowód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Poproszę o rangę MOBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 poproszę o zdjęce rangi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...