Caleb Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Poproszę o rangę StrefaPC Dowód: http://strefapc.pl/index.php?option=com_co...=view&id=27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja prosze o range Night-Modders ;] dzienx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Również postuję o rangę night-modders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 toman proszę o dowód bo nie widzę w ogóle waszego wypisu osób. Aktualizacja: 12.06.2007 (by Marco) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dowód, chociażby tu: http://www.night-modders.com/index.php?nam...opic&t=1159 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 a ja poproszę o range OCM Dzięki Ja bym się zastanowił najpierw: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2536315 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja bym się zastanowił najpierw: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2536315 a nad czym sie tu zastanawiac?? ban him 4 ever :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Rangę Night-Modders plx :oops: może być dowodem np topic co i toman wrzucił :) http://www.night-modders.com/index.php?nam...opic&t=1159 Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Krum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Poproszę o rangę ShackIT Dowód: http://shackit.pl/crew.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 proszę o zdjęcie rangi ShackIT. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Da radę zmienić mi rangę na "wioślarz". Wiem że to nie tematyka komputerowa, no ale w związku z nietypowym osiągnięciem (po szczegóły zapraszam tu) jak na forum komputerowe, może jakiś "przychylny" ustosunkowałby się przychylnie do mojej prośby. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 czy ktoś sie zajmuje jeszcze tymi rangami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam :], proszę o rangę Night-Modders dowód http://www.night-modders.com/index.php?nam...opic&t=1367 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) proszę o likwidację rangi na techworks- nie jestem tam już chyba z rok :P Jesli można to poproszę o speedPC Edytowane 25 Grudnia 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nie wiem czy ktoś tutaj zagląda jeszcze, ale w każdym proszę o zmianę na PCArena ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Da radę zmienić mi rangę na "wioślarz". Wiem że to nie tematyka komputerowa, no ale w związku z nietypowym osiągnięciem (po szczegóły zapraszam tu) jak na forum komputerowe, może jakiś "przychylny" ustosunkowałby się przychylnie do mojej prośby. Pozdrawiam. Fajny pomysł - ale coś brak reakcji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak można ja poproszę o "ClockMeUp!" Wiem, że nie serwis, ale team "OCerski" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak można ja poproszę o "ClockMeUp!" Wiem, że nie serwis, ale team "OCerski" ;) "Jeśli jesteś redaktorem serwisu o tematyce komputerowej i chcesz mieć nazwę serwisu w randze użytkownika napisz w tym temacie wraz z linkiem gdzie można potwierdzić Twoje uczestnictwo jako redaktor/administrator/właściciel." No i jak to jest związane? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kaaban czasami jak romek ma dobry dzień to daje też rangi nie związane z kompami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak narazie to nikt nie dostał żadnej rangi od 3 miesięcy więc... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Moze troche pomarudze ale co tam :) Poltora roku temu wyszedlem z inicjatywa by powstalo forum zrzeszajace graczy purepc multi testdrive unlimited... postawilem proste forum ze wzgledu na brak przyzwoitego serwera. W ciagu tygodnia (jak pamietam udalo sie zalatwic juz serwer z php, bazami, teamspeak, ftp itp.) odezwal sie do mnie Dzieju ktory zalatwil wszystko co bylo potrzebne ze strony hardware. Przez miesiac forum bylo udoskonalane, doszlo kilku nowych adminow oraz forum zyskalo bardzo duza odwiedzalnosc (na chwile obecna: 23754 wejsc) Forum juz nie jest tylko na temat tdu ale ogolnie multigamingu. Ogolnie juz od poltora roku gramy razem w roznego rodzaju gry typu: tdu, rfactor, gtr2, counter-strike 1.6 jak i source oraz kilka rpg (ktorych ja osobiscie nie lubie ;P ) Prosil bym o range PPCTeam ... nie wiem czy moge podac tu adres stronki ale co tam ;) ppcteam.pl Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Prosze o usunięcie rangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Jeśli to możliwe, to proszę o usunięcie rangi. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Jeśli to możliwe, to proszę o usunięcie rangi. Dzięki. Done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Proszę o usunięcie rangi Hard-Pc i dodanie rangi PimpMyComp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Dobry, dałoby rade GaleriaWc? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Proszę o usunięcie rangi Hard-Pc i dodanie rangi PimpMyComp.Done. Dobry, dałoby rade GaleriaWc? :oops: Dałoby. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Poproszę o overclock http://overclock.pl/Page/Index/Id/9,redakcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Poproszę o overclock http://overclock.pl/Page/Index/Id/9,redakcja Done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jeżeli ktoś się jeszcze zajmuje tymi rangami, to proszę o usunięcie MOBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...