MFrost Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Czy da się podłączyć dysk USB 3.0 do gniazdka w laptopie USB 2.0? Czy trzeba jakiś specjalny kabel? Interesuje mnie taki dysk: WD My Passport Essential SE 1TB USB3.0, ale w notebooku mam usb 2.0. Nie chcę kupować karty express card ze złączem usb 3.0, bo już mam jedną kartę express z firewire w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 da się. nie trzeba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 czyli co kupuje taki dysk i reszta mnie nie obchodzi? ale chyba kabel usb 3.0 ma jakieś dodatkowe styki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mam ten sam dysk i równiez jest podłączony do USB 2.0, żadnych problemów. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 ok dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCGustaw Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Czy taki dysk (USB3) bedzie pracowal podpiety do USB2 (na sledziu) ??? Nie mam nawet SATA1...dysk IDE kosztuje bardzo duzo ... poza tym pewnie juz ich nie produkuja i to co jest zalega w magazynach .. Mam dysk 80GB i miejsca troche malo niestety ... niby mam zamiar kupic noweego kompa do marca 2011 ale juz tak sie zbieram przynajmniej kilka lat :lol2: ..znajac mnie to i tym razem nie da rady :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...