dawidof Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Proszę o pomoc w instalacji karty telewizyjnej. Podpiołem ją w wolne złącze na płycie, wgrałem sterowniki z płytki potem je zaktualizowałem. Wyskakuje komunikat o błędnych sterownikach a po uruchomieniu X3M PLAYER pokazuje się info " initialize tv card failed ". Szukałem w internecie ale nic dotyczącego akurat tego modelu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 To znaczy, że sterowniki nie pasują do tego systemu operacyjnego i trzeba poszukać innych. Nazwy i wersji systemu nie raczyłeś oczywiście podać, bo po co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidof Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 No faktycznie zapomniałem o tym. Mam win. xp h.e. sp3. a sterowniki znalazłem na stronie producenta, są z 2008 roku niestety nie mogę ich zainstalować. Znajomy, który dał mi tą kartę miał podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...