staphi Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 takie male przemyslenia... oplaca sie teraz wogole qpowac/modernizowac kompa ? wkoncu mamy nowe USB, nowe HDD i ich interfejs, AGP 8x i grafy, no i nowe AMD`eki z plyatmi glownymi .... w sumie caly komp .... PS pislaem na szybciora, wiec sie nie czepiac co do "niescislosci" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Lepiej inwestować systematycznie niż potem kupować nowego 8O kompa :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Lepiej inwestować systematycznie niż potem kupować nowego 8O kompa Byle nie kupowac nowosci bo ceny ich bardzo szybko spadaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Lepiej inwestować systematycznie niż potem kupować nowego 8O kompa Byle nie kupowac nowosci bo ceny ich bardzo szybko spadaja. Zgadzam się z wami w pełni :D . Kupując nowinki wyrzuca się kase w błoto. Najlepszym przykładem są procesory których ceny potafią spadać powyżej 50 %. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A moim zdaniem najlepiej jest mieć dwa kompy jest z tego kilka kożysci: 1. jak coś zwalisz w tym lepszym to odpalasz starego odpalasz neta i wchodzisz na te forum zadajesz pytanie na temat tego co zwaliłes 2.na tym gorszym możesz testować najnowsze osiągnięcia overpodkrecaczy 3.na gorszym możesz rodzenstwo posadzic 4.zawsze se na drugim możesz FRANKO odpalić hheehehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mysle ze chyba zle mnie zrozumieliscie.. mialem na mysli to ze obecnie nieoplaca sie np qpowac samego dysku, sa jescze drogie (ten jakis nowy std) i zeby je wykorzystac trzeba miec kontroler/mobo z obsluga tego, to samo z USB ktory jest juz popularny a 1.0 juz jest troszke przestarzaly, moba sie tez sie nieoplaca qpowac wkoncu nieiwiadomo co wyjdzzie a FSB 400 coraz blizej... grafa AGP 8x ? ... tylko troszke poczekac. w sumie troche duzo tego aby ciagle stopniowe aktualnienie oplacalo sie .. chyba zasyp rynku nowinkami bedzie... poczekamy zobaczymy, ale to tylko glupia teoria :) w kazdym razie teraz nic niekupuje, wole poczekac i se qpic hammera z VGA na AGP 8x ;) PS. no i jasne ze nowinek sie nieqpuje (ok. msc odczekac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A moim zdaniem najlepiej jest mieć dwa kompy jest z tego kilka kożysci: 1. jak coś zwalisz w tym lepszym to odpalasz starego odpalasz neta i wchodzisz na te forum zadajesz pytanie na temat tego co zwaliłes 2.na tym gorszym możesz testować najnowsze osiągnięcia overpodkrecaczy 3.na gorszym możesz rodzenstwo posadzic 4.zawsze se na drugim możesz FRANKO odpalić hheehehehehe Ja takie rozwiązanie już zastosowałem. Drugim kompem jest PII300MHz@374, ATC-6130(LX), 64MB RAM, Diamond Viper 770 (RivaTNT2@Ultra) szajsung 2.1GB (12MB Bad'ów), szajsung 24x CD-Rom. Swoją drogą ostatnio grałem sobie na tamtym kompie w Q3:A. Może być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 U mnie drugi komp to tylko 100mhz 16ram 2mg svga 1,2gb i takie tam ale po przesiadce w głownym kompie na durona 1,2ghz bede miał na tym gorszym 450mhz pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 U mnie drugi komp to tylko 100mhz 16ram 2mg svga 1,2gb i takie tam ale po przesiadce w głownym kompie na durona 1,2ghz bede miał na tym gorszym 450mhz pozdr. u mnie taki komp (32mb ram) za serva robi :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja mam sowje kompy trzy w domu + laptopika. jeden to PIII 600@800 na i810 256mb sdr i hdd 10gb , a drugi to rzech mojego taty 486DX100 w ktorym ejst wszystko!!! tam naprawde jest wszystko co moze byc w kompei przystkie IDE zajete bloki pamieci tez PCI i ISA tez!. On lubi starocie. A trzeci to ta moja maszynka z pozyczoneym prockiem Aktualnie skitralem sobie Durona 1000 AHHAA kreci sie slabiutko max @1150 na @1200 juz nie wstaje wsio na mnozniku x10. Rafal jakis koles mi dzis przyniosl tego Diamonda V770 razem z kompem do zrobienia i musze powiedziec ze pozadna ta karta co Diamond to Diamond:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...