grono Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zamówiłem AbitaNF7-S i procca nie wiem jakiego brać 1,8XP czy 1,7XP.Cenowo dla mnie będzie to samo.Jka byście mogli doradźcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zalezy od serii, jadra (Palomino , T-Bred) ??? Ja mam 1700+ i jest eXtra. Nie wiem jak jest z mnoznikiem na 1,8, ale na 1,7 jest odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grono Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ok dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No problem., Poza tym poczytaj na forum o seriach, znaczkach itp, to moze pomoc. Poza tym jaka to satysfakcja zagiac czyms sprzedawcow, nie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Uproszczę ci szukanie: bierz DLT3C !!!! jak masz kilka z tej serii do wyboru, to już poszukaj o szczegółach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...