Skocz do zawartości
tomekaa

Kręcenie nagrywarki??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nagrywarke HP 4x4x32 i jestem ciekaw czy można takie cacko, nie ma co ukrywać podkręcić??

Słyszałem gdzieś ze jest to możliwe niestety nie wiem jak mam nadzieję że wy wiecie, ponieważ nagranie płytki 700 mb zajmuje jej trochę czasu (chyba z 50 min)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam przeszukanie forum o hp'ekach na www.cdrinfo.com

a tak w ogole to na 4x to taka nagrywarka powinna wypalac plyte w okolo 20 minut a nie jak piszesz 50!!!

tak btw. ja mam swojego liteona 48x@52x w sumie to nawet nie odczulem jakiegokolwiek przyrostu predkosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam przeszukanie forum o hp'ekach na www.cdrinfo.com

a tak w ogole to na 4x to taka nagrywarka powinna wypalac plyte w okolo 20 minut a nie jak piszesz 50!!!

tak btw. ja mam swojego liteona 48x@52x w sumie to nawet nie odczulem jakiegokolwiek przyrostu predkosci.

Ktora masz wersje LiteOnka i jak go @ ? Daj klinki jak mozesz gdzie to znalazles.Ja szukalem, ale albo jeszcze nic nie bylo, albo zle szukalem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam jest napisane że trzeba mieć programu UTILS lub ADAPTEC, więc moze wiecie z kad je ściągnąć

Czlowieku, zacznij korzystac z GOOGLE lub inne wyszukiwary, a nie wszystko chcesz gotowe, zeby ktos za ciebie odwalal robote.

Troszke samodzielnosci !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...