Pietia(lania) Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) panowie jest problem w sieci ktos wrzucil ww router i lamka zle podlaczyla kable ( czy cos tam namieszala ) przez co czesc sieci dostaje IP z tegoz routera :/ 1) niestety nie mam fizycznego dostepu do niego coby dziadowi zrobic hard reset 2) wlasciciela nie ma i nie wiadomo czy i kiedy bedzie 3) zmienil domyslne haslo/login admina na h.j wie jakie 4) moge wejsc na konto usera ... co z tego skoro nie moge nic zrobic 5) mam plik config.bin ... chociaz niewiele mi to daje ;/ 6) http://niebezpiecznik.pl/post/routery-d-link-podatne-na-atak-dziura/?similarpostY2639 to nie dziala :/ Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Odłącz go od Waszej sieci i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 kolego to nie jest rozwiazanie problemu jeszcze raz powtorze problem : jak dostac sie do rutera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 kolego to nie jest rozwiazanie problemu jeszcze raz powtorze problem : jak dostac sie do rutera Bez wlasciwego hasla tego nie zrobisz. Albo po loginie i hasle albo fizycznie musisz go zresetowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...