krzysiek9920 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Mam poważny problem. Znajomemu padła karta graficzna 7600gs i chciał wymienić na coś szybszego. Wymyśliłem mu Radeon-a takiego jak jest w temacie. Niestety na tym Asrock-u w żaden sposób nie chce się odpalić. W moim chodzi bez problemu. Z początku myślałem, że może za słaby tam zasilacz ale po podpięciu BeQuiet 450w dalej jest to samo. Wkładałem swojego HD4850 i CHODZI. Co jest?? :blink: :huh: Może port PCI_E nie jest w stanie dostarczyć tyle prądu? W każdym razie wentylator startuje.I odpala się z karty graficznej, która jest zintegrowana. W biosie ustawiona primary card na PCI-E Edytowane 7 Grudnia 2010 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 s.939 GA-K8NF-9-RH - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 s.939 GA-K8NF-9-RH - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Bardzo mnie pocieszyłeś. Ale bardzo dziękuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...