mlun Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 co sadzicie o klej dodawanego do tego zalmanka co zakłada sie na chipa?mam zamiar przykleic nim radiatory na pamiatki w grafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 co sadzicie o klej dodawanego do tego zalmanka co zakłada sie na chipa?mam zamiar przykleic nim radiatory na pamiatki w grafie. Mam tym przyklejony blok do chipsetu, 3ma mocno ale jak z przewodnoscia ciepla - trudno mi powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Przykleilem stary radioator od durona na mojego GF i jeszcze nigdy nie widzialem tak goracego radiatora na karcie! Nie wiem jak stare "gowienko" radzilo sobie z odprowadzeniem ciepla. Jak dla mnie klej jest zajebisty. Mam tylko nadzieje ze da sie pozniej ten radiator oderwac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 do pamieci idealny,bo nie przewodzi pradu wlasnie zaraz bede przyklejal radiatory do pamieci na V3 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wlasnie mialem o ten klej zapytac :)) Dzis kupilem ten radiator na chipset zalmana ZM-NB32J i jest tam klej 2u skladnikowy.. Mi chodzi jednak o to czy potem da sie ten radiator oderwac ??? Bo wiadomo ze jakby ( odpukac) cos sie z mobo stalo to z tym radiatorem na gwarancjii juz jej nie przyjma.. Che ten radiator przykleic do mostka na abicie moim bo niestety nie zrobiono otworow wokol tego mostka.. Czy wiec da sie oderwac ten radiator potem >??? moze lepiej tego zalmana dac na glowny czipset , tam sa dziury, A ten firmowy przykleic na polnocny ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 zalmana daj na NB ,a te smigielko Abita przyklej na SB daj mala kropelke kleju na srodku,a do okola daj paste jakby co to latwo bedzie oderwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja mialem tym klejem przyklejonego zallmana do radiatorkow od tranzystorow na plycie glownej. Powierzchnia styku byla odrobine mniejsza niz na jakims chipsecie ale z oderwaniem nie bylo problemow, wystarczylo zlapac za radiator i mocno go przekrecic, puscilo bez wiekszych problemow. Takze nie bojcie sie, ze nie oderwiecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 wlasnie ladnie sie trzymaja radiatory do pamieci na V3 zobacze czy nie odpadna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...