symbianos88krk Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Witam :) Jeśli kupię popularnego grabbera na allegro np. takiego : EasyCap DC60+ Grabber Video USB XBOX360,PS3, PAL60 (1348371646) - Aukcje internetowe Allegro To czy mogę podpiąć do niego np. dekoder satelitarny albo np. PS3 ale nie po to żeby zgrywać materiał na dysk twardy tylko po to żeby dać obraz na cały ekran i żeby komputer robił za telewizor ?? No i żeby był dźwięk zarazem ? Używał ktoś czegoś takiego ?? Zda to egzamin w netbooku i windows 7 starter ? Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2010 przez symbianos88krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może być problem z instalacją pod win7 - miałem chwilę taki u siebie i musiałem szukać dodatkowego sterownika/fixa, żeby zadziałało na 7 x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbianos88krk Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak ale ja mam 32 bitowy system :) Mógłbyś odpowiedzieć na pytanie które było najważniejsze w moim wątku ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...