pioras Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zapraszam na mój portal: Wyreklamowani.pl Wyreklamowani.pl - Daj się wyreklamować! Zasada jest prosta: 1. Wchodzisz i oglądasz nowe reklamy na stronie głównej lub w kolejce. Śmiejesz się, zachwycasz, dziwisz się... zależnie od kategorii, którą w danej chwili przeglądasz. 2. Jeśli masz taką ochotę to rejestrujesz się i oceniasz reklamy, tak żeby inni użytkownicy wiedzieli, które warto obejrzeć a których nie. 3. Jeśli lubisz wyzwania i uważasz, że jakiejś reklamy brakuje... rejestrujesz się i dodajesz spot telewizyjny. Jeśli trafi na główną stronę to znaczy, że Twoja reklama spodobała się innym! Spoty telewizyjne zostały podzielone na kategorie, ponieważ ciężko ocenić reklamę pod względem całości wykonania. Jedne nas śmieszą, inne zaskakują a jeszcze inne zachwycają efektami specjalnymi. Są również takie, które nas po prostu żenują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Niby fajne, ale tak sobie myślę: po co mam oglądać spoty reklamowe różnych firm? Przecież oprócz straconego czasu nic innego z tego nie mam? Rozumiem, żeby oceniać same produkty tych firm, ale reklamę? Idea portalu do mnie nie przemawia, ale wszystkiego dobrego życzę. Pozdrawiam, m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 A mi sie podoba, uśmiałem się :D PS: Na stronie za mało życia, kolory jak na cmentarzu - grafik ma depresje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Każdy ma swoje zainteresowania itp., mnie się nie podoba, nie lubię reklam, TV oglądam od święta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 i założyciel kosi kasę od każdej obejrzanej reklamy... ;P Swoją drogą reklamy Bud Light czy Hainekena wymiatają. Jakby wszystkie takie były to nawet bym oglądał... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chimera_1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Dobrze zrobiona reklama to sztuka ;) Cale szczęście w Polsce robi już się troche lepiej pod tym względem, są spoty które przeszły do legendy :D PS. Jestem nowy na forum, wszystkich użytkowników witam serdecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eragon Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Dobra reklama nie jest zła, grunt, żeby na stronę wybierać wyselekcjonowany materiał :) spoty reklamowe potrafią nie raz nieźle ubawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...