S4racen Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Witam Szukam niedrogiej małej drukarki z WiFI do zastosowań domowych. Ma ktoś jakieś propozycje i sprawdzone modele? Ja znalazłem w dobrej cenie takie modele: Samsung ML-1630W Samsung ML-2525W HP LJ P1102W Co o nich sądzicie? Edytowane 9 Grudnia 2010 przez S4racen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 W pracy mam porównanie drukarek monochromatycznych HP i Samsung - te HP są znacznie lepiej wykonane. W związku z powyższym, Ja bym kupił tego HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kyle błedne rozumowanie .... dziś drukarki sa robione na max 2 lata... Ogolnie za samsungiem nie przemawia chip w nastepnych tonerach--ale pojawiły juz sie zamienniki ( teraz juz nie wiem czy nowych HP tez nie ma tego dziadostwa w nowej odsłonie ( nie ma chipu nie ma drukowania -- w starych jeszcze to działało ) ta HP to nic innego jak P1005 w nowej obudowe ... módl sie by nic ci nie padło po GW bo czesci jak narazie do tego modelu nie MA ! ( jedynie kupno innej drukarki uszkodzonej--ceny tez nie wąskie ) sam szukam wałka podajnika papieru.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Kyle błedne rozumowanie .... dziś drukarki sa robione na max 2 lata... Prędzej uwierzę, że na określoną ilość kopii. Poza tym zależy też jakich materiałów eksploatacyjnych się używa. Swoją drogą Samsungi u nas padają dosyć szybko (zacinają itp.). To nie jest kwestia "rozumowania" tylko praktyki. Nie moja wina że tandetniej wykonany produkt szybciej się sypie :) ps. HP dawało niedawno gwarancję na drukarki 3 lata ... więc warto było kupić skoro "dzisiaj drukarki są robione na max 2 lata" ;) ps2. my kupiliśmy 2 szt. po ~1 kPLN/szt. bo była ta promocja Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...