maxymili Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) W kompie stacjonarnym mam na panelu przednim esata, w laptopie też mam takie złącze. Czy jeżeli połączę je kabelkiem to będę mógł sobie przesyłać dane z poziomu explorera windows? Bez instalowania dodatkowego softu? I czy to nie spowoduje jakiegoś zwarcia? Edytowane 9 Grudnia 2010 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Nie da rady, chyba, że pomiędzy kablami będzie przełączalny emulator twardego dysku ;) Edytowane 9 Grudnia 2010 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzięki za info, z emulatorem już miałem takie połączenie po USB i nie sprawdzało się bo wymagało softu, który co lepsze nie instalował się na siódemce, a xp miałem tylko na starym lapku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...