GenghisKhan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 czym pomalowac L11 do zmiany napiecia bo olowek zawodzi juz .... :( ? Kumplowi łączyłem mostki L3 szajsem do naprawy ogrzewania szyb(elpox) bo bylo pod ręką i działa już 4 miechy . Jak chcesz coś lepszego poszukaj było na forum. ta najlepiej to lepsze mobo by sie przydalo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 czym pomalowac L11 do zmiany napiecia bo olowek zawodzi juz .... :( ? Kumplowi łączyłem mostki L3 szajsem do naprawy ogrzewania szyb(elpox) bo bylo pod ręką i działa już 4 miechy . Jak chcesz coś lepszego poszukaj było na forum. ta najlepiej to lepsze mobo by sie przydalo :twisted: A co ja mam powiedzieć PS To mój 200 post :P (Chodziło mi o mazidło) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azmadan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmm ja wlasnie kupionego XP1800+ puscilem na 10x203Mhz... cos wiecej nie chce isc... przy napieciu 1,75... bez upgradu biosu... temperatura okolo 44 stopni... w stresie okolo 48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmm ja wlasnie kupionego XP1800+ puscilem na 10x203Mhz... cos wiecej nie chce isc... przy napieciu 1,75... bez upgradu biosu... temperatura okolo 44 stopni... w stresie okolo 48 Tak jak 1700+ jedne więcej inne mniej... ja miałem pod ręką tylko pamięci 333 PC-2700 i na KT400 testy... może dlatego FSB200(400) nie działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ale jednak zainwestowałem w 8RDA i 2000+ AIUHB 8O niom tak :) zainteresowanych zapraszam do osobnego tematu. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=334...=asc&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...