Draqla Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam Posiadam następujący sprzęt i chciałbym wycisnąć z niego jak najwięcej: Procek: AMD Phenom II X4 955 BE Mobo: MSI 870-C45 Zasilacz: Fractal Design Integra 500W Karta grafy: Gigabyte Radeon HD 6850 RAM: Kingston 4GB 1600MHz CL9 Chłodzenie: Scythe Mugen 2 Rev. b Więc kieruję do was pytanie jak krok po kroku podkręcić ten procek bo jestem w tym zupełnie zielony? Słyszałem, że z odblokowanym mnożnikiem jest dużo łatwiej, ale nie chcę nic zepsuć. Większość rzeczy w BIOSie mam na auto, np napięcie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Poradnik – Podkręcanie Procesorów - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...