LOBO Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Znalazł się obrońca wiary - nie chcesz to nie czytaj - gdyby nie szatan dalej byś jabłek nie jadł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 "Sataniści nie wierzą w Szatana. Z drugiej strony, sataniści wierzą w Szatana. Zależy, co rozumieć przez "wierzyć" i co rozumieć przez "Szatan". Czy wierzę w zabawną istotę w czerwonych rajtuzach z rogami i ogonem? Nie. Nie wierzę także w chrześcijańskie kłamstwo, że był On kiedyś aniołem, którego Jehowa wyrzucił z nieba za zarozumiałość. Wierzę w Szatana, który reprezentuje tak zwaną ciemną stronę ludzkiej natury. Przedstawia on sobą egoizm, złość, pożądanie, nienawiść, dumę i wszystkie negatywne emocje. Reprezentuje branie wszystkiego, co chcesz. Nie jest prawdziwy w tym sensie, w jakim ja, ty albo prezydent jesteśmy prawdziwi - jednakże to, co On reprezentuje, jest bardzo prawdziwe. Nie wierzę w Niego w ten sposób, w jaki chrześcijanie wierzą w swoje patetyczne bóstwo. Nie czczę Księcia Ciemności, ani nie szukam znaków jego diabolicznej aprobaty wobec tego, jak żyję. Ja jestem jedyną istotą, której zdanie się ostatecznie liczy. Jestem satanistą, bo sprawia mi to przyjemność, a nie dlatego, że zostałem zmuszony bądź "zbłądziłem" do tej religii. Szatan jest tak rzeczywisty jak ja. Mam na myśli to, że gdy manifestuję sataniczny etos, Szatan przeze mnie staje się prawdziwy. Jestem wcieleniem Jego samego. Czym jest satanistyczny etos? Mówiąc najprościej, jest to czysty egoizm: całkowita i wyłączna troska o siebie. Jestem czasami miły dla innych ludzi, bo chcę taki być, nie dlatego, że ktoś mi mówi, że powinienem; równie łatwo mógłbym być dla nich okrutny, z takim samym wyjaśnieniem - byłem okrutny, bo chciałem być dla nich okrutny. Szatan jest prawdziwy, bo ja jestem prawdziwy i jesteśmy jednym. Jego królestwo i moje królestwo rośnie z dnia na dzień, dając nam większą moc i wpływy. Jedyny kult, jaki uprawiam, to zaspokajanie siebie przez czynienie tego, co chcę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No właśnie gdyby nie byłoby chrześcijaństwa to nie byłoby szatana. Apropos Satanizm to sekta tzn pseudo religia. Niech ktoś zawiadomi reeda bo mnie jush szlag trafia z tymi psedu ateistami-satanistami.Buhaha lecz sie zaślepiony człowieku , idz do kościoła i daj na tace zamiast wypisywać takie brednie , i jeszcze nie namawiaj redda do usunięcia tego topicku , który nie powinnien być usunięty , on bardzo ładnie pokazuje zaślepienie , głupote i nie tolerancyjność Katalików , oczywiście niechce nikogo obrażać , to nie tyczy sie wszystkich katolików.Jeżeli reed zamknie ten topic , to moje mniemanie o nim bardzo spadnie , bo to będzie można nazwać cenzurą , której bardzo nie lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Hej Pretorian- ja nie satanista!!! Ja ateista!! :P A co to- to już topiku o Szatanie nie można sobie założyć bez linczu ?:D A co do wypowiedzi TDK, to się przyłączę Kill`em All Chrystians and Bastard of Chryst is Dead . Kto poczł się wielce obrażony proszony jest o opuszczenie tego topiku. Swego czssu ( w podstawówce ;)) interesowałem się okultyzmem, ale w życiu nie byłem i nie jestem jakimś wyznawcą Lucyfera :) PS- a moim idolem jest Jim Morisson i Arnold Schwarzenegger ^_^ Nastepny za przeproszeniem idiota A jezeli jestes ateista to jak mozesz wierzyc w szatana :?: Przecież to element chrzesciajanstwa a dla niektorych osobna religia No comments Ech co za głupota!Tu widać nagatywny wpływ kościoła katolickiego , na umysł człowieka . "Mnogość Diabłów Szatan NIE jest wynalazkiem Chrześcijan i chrześcijańska wersja Szatana nie jest jedyną wersją. Szatan istnieje także (jako bóstwo osobowe) w kulturze muzułmańskiej oraz (raczej jako funkcja niż osobowo) w kulturze Judaizmu. Niektóre źródła dotarły do genezy imienia (satan/shaitan/stn/set-hen) u egipskiego boga o imieniu Set. Proces poszukiwania genezy innych diabelskich imion prowadzi w wielu różnych kierunkach. Lucyfera można znaleźć w Greko-Romańskiej mitologii pod imieniem Prometeusz, który ukradł ogień (wiedzę) bogom by oddać go ludzkości (to samo zrobił Wąż w Ogrodzie). Beelzebub jest przekręconym imieniem Ba'al Zebub - Władca Much. Tak samo jest z większością wersji słowa Ba'al. Ślady postaci Węża można znaleźć w sumeryjskiej epopei o Gilgameszu, w której wąż oszukuje głównego bohatera i podstępem zdobywa magiczny kwiat gwarantujący wieczne życie. Szatana w tej czy innej postaci można znaleźć w bardzo wielu mitologiach. Kiedy już człowiek zrozumie, że nie wszystkie wersje Szatana są Chrześcijańskie, a nawet, że większość nie jest w żaden sposób związana z Chrześcijaństwem, wiele nieporozumień zostaje wyjaśnionych. To jest najprawdopodobniej jeden z najczęściej występujących błędnych schematów myślowych, które widuję wśród nie-satanistów, jak również "świeżych" satanistów." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jeżeli reed zamknie ten topic , to moje mniemanie o nim bardzo spadnie , bo to będzie można nazwać cenzurą , której bardzo nie lubie. Ale ladny szantarz no no popisales sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 "Sataniści nie wierzą w Szatana. Z drugiej strony, sataniści wierzą w Szatana. Zależy, co rozumieć przez "wierzyć" i co rozumieć przez "Szatan". Czy wierzę w zabawną istotę w czerwonych rajtuzach z rogami i ogonem? Nie. Nie wierzę także w chrześcijańskie kłamstwo, że był On kiedyś aniołem, którego Jehowa wyrzucił z nieba za zarozumiałość. Wierzę w Szatana, który reprezentuje tak zwaną ciemną stronę ludzkiej natury. Przedstawia on sobą egoizm, złość, pożądanie, nienawiść, dumę i wszystkie negatywne emocje. Reprezentuje branie wszystkiego, co chcesz. Nie jest prawdziwy w tym sensie, w jakim ja, ty albo prezydent jesteśmy prawdziwi - jednakże to, co On reprezentuje, jest bardzo prawdziwe. Nie wierzę w Niego w ten sposób, w jaki chrześcijanie wierzą w swoje patetyczne bóstwo. Nie czczę Księcia Ciemności, ani nie szukam znaków jego diabolicznej aprobaty wobec tego, jak żyję. Ja jestem jedyną istotą, której zdanie się ostatecznie liczy. Jestem satanistą, bo sprawia mi to przyjemność, a nie dlatego, że zostałem zmuszony bądź "zbłądziłem" do tej religii. Szatan jest tak rzeczywisty jak ja. Mam na myśli to, że gdy manifestuję sataniczny etos, Szatan przeze mnie staje się prawdziwy. Jestem wcieleniem Jego samego. Czym jest satanistyczny etos? Mówiąc najprościej, jest to czysty egoizm: całkowita i wyłączna troska o siebie. Jestem czasami miły dla innych ludzi, bo chcę taki być, nie dlatego, że ktoś mi mówi, że powinienem; równie łatwo mógłbym być dla nich okrutny, z takim samym wyjaśnieniem - byłem okrutny, bo chciałem być dla nich okrutny. Szatan jest prawdziwy, bo ja jestem prawdziwy i jesteśmy jednym. Jego królestwo i moje królestwo rośnie z dnia na dzień, dając nam większą moc i wpływy. Jedyny kult, jaki uprawiam, to zaspokajanie siebie przez czynienie tego, co chcę" Skad to skopiowales :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Kurna- nie wierzę w rzadnego szatana, belzebuba, lucyfera, diabła czy innego wymyslonego przez chorego człowieka stwora :? Mam w głębokim poważaniu wasze wywody na temat religii, bo nie jestem jej częścią, wyznawcą ani propagatorem. Piszę co chcę myślę co chę, jak chcę to prowokuję. Równie dobrze mozna by było założyć topic "Świadkowie Jehowy- jedyna prawdziwa wiara" :P Albo "Ojciec Rydzyk moim idolem" :D To pewnie byś jeden z drugim zaczęli się burzyć, bo jesteście zaślepieni swoją ideą i potraficie tylko krytykować. O sataniźmie zielonego pojęcia nie macie, ale lama jest lamą- zawsze można swoje powiedzieć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jakbyś chciał wiedzieć satanizm jest zabroniony prawnie SkAtaN, pokaż mi ustawę, a najlepiej dziennik ustaw albo jakieś inne źródło (jak wiesz co to jest) A tak ogólnie to widzę, że wiele osób lubi pisać o satanistach, czy innych religiach nie wiedząc nawet o co w tym chodzi (tak jak SkAtaN) - albo - co gorsze, zaczyna się uważać za członka jakiejś grupy mając taką wiedzę... no i wtedy są cmentarze itp. sprawy. Generalnie - niezależnie od strony - najpierw trzeba coś przeczytać a potem sie wypowiadać... A tak na marginesie - dla mnie religia i wyznawanie różnych takich jest trochę dziwne (nie wierzę ani w Szatana ani w Boga), ale sądze, że jeżeli by obaj istnieli to obaj mieliby dużo ciekawego do zaoferowania :twisted: Tak więc wierzcie w co sobie tam chcecie, ale zanim ktoś nt się wypowie niech choć trochę się wysili i poczyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ehh dzieci dzieci dzieci MOZNA SOBIE PISAC O SATANIZMIE ALE NIE OBRAZAJAC PRZY TYM KATOLIKOW - nie bede palcem miejsc pokazywal ci sprytniejsi je sami znajda a ci ktorzy ich nie widza no coz ... I druga sprawa - zastanowcie sie zanim cos napiszecie bo sie kiedys przez te wasze posty zadlawie ze smiechu - piszecie ze nieaprobowanie satanistow swiadczy o brku tolerancji katolikow buahha - to najbardziej beznadziejny tekst jaki slyszalem - tez nie bede go pokazywal palcem ci sprytniejsi znajda reasumujac jak moze katolik byc tolerancyjny w stosunku do satanizmu (powinien byc bo tak nakazuje wiara tzn powinien sie za nich modlic i sklaniac do zmiany zachowania - ale nie musi czegos takiego popierac) - To tak jak by policjanta oskarzyc ze jest nietolerancyjny w stosunku do zlodzieji bo ich zamyka w wiezieniu ludzie uzyjcie tego obiektu ktory sie znajduje na waszym karku zanim cos napiszecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 [...] ludzie uzyjcie tego obiektu ktory sie znajduje na waszym karku zanim cos napiszecie Tiaaa........... Tylko problem w tym ze, niektorzy maja w tym miejscu doope. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Oczywiście że Katolik powinien być tolerancyjny wobec ludzi o innej wierze.Jeśli dla Ciebie każdy człowiek o innej wierze jest czymś złym i nie wolno ich tolerować , to gratuluje debilizmu.I porównywanie satanisty do złodzieja jest pozbawione sensu , to prędzej kościół można porównywać do złodzieja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 "...religia to opium dla mas" Niezaleznie pod jaka postacia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Oczywiście że Katolik powinien być tolerancyjny wobec ludzi o innej wierze.Jeśli dla Ciebie każdy człowiek o innej wierze jest czymś złym i nie wolno ich tolerować , to gratuluje debilizmu.I porównywanie satanisty do złodzieja jest pozbawione sensu , to prędzej kościół można porównywać do złodzieja.pokaz mi palcem ;) gdzie cos takiego napisalem bo moze ja tez nie uzywam glowy - gdzie napisalem ze ludzie o innej wierze sa czyms zlym bo ja nie widze Dobra porownanie do policjanta i zlodzieja - widze ze ci sie odrazu skojarzylo nie z tym co trzeba - wniosek tez nie uzywasz glowy UWAGA WERSJA SPECJALNIE DLA MAJDANA MOZE TERAZ ZROZUMIE wymaganie od katolikow zeby byli tolerancyjni w stosunku do satanistow (uwaga satanisci nie rowna sie inne wiary chodzi o ten konkretny przypadek) jest tym samym co wymaganie od policjanta tolerancji w stosunku do osoby ktora nagminnie lamie przepisy drogowe satanizm lamie przepisy boskie - dekalog tak samo jak czlowiek jezdzacy za szybko lamie przepisy drogowe - wiec ciezko zeby i policjant i ktolik byli w tych wypadkach tolerancyjni (pewnie majdan zaraz i tak nie zrozumie o co chodzi i napisze ze predzej kosciol mozna porownac do pirata drogowego buahahahaha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Widze że dyskusja z Panem niema sensu , jak dla Pana sataniści to sekta to niemamy o czym rozmawiać.Aha i niech Pan sie bardziej stosuje do tych z góry narzuconych przepisów przez Pana Boga bo będzie miał Pan bliższy kontakt z szatanem po śmierci! :lol: Ja wybralem inną droge nikt nie będzie mi mówił jak mam postępować , sam wiem najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Widze że dyskusja z Panem niema sensu , jak dla Pana sataniści to sekta to niemamy o czym rozmawiać.Aha i niech Pan sie bardziej stosuje do tych z góry narzuconych przepisów przez Pana Boga bo będzie miał Pan bliższy kontakt z szatanem po śmierci! :lol: Ja wybralem inną droge nikt nie będzie mi mówił jak mam postępować , sam wiem najlepiej :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P I tu jest moja przewaga bo uwazam sie za ateiste i moge oceniac cos patrzac na to z boku a ty najwyrazniej jestes zaslepiony :P przynajmiej w jednym sie zgadzamy - nie ma sensu z toba dyskutowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 "Sataniści nie wierzą w Szatana. Z drugiej strony, sataniści wierzą w Szatana. Zależy, co rozumieć przez "wierzyć" i co rozumieć przez "Szatan". Czy wierzę w zabawną istotę w czerwonych rajtuzach z rogami i ogonem? Nie. Nie wierzę także w chrześcijańskie kłamstwo, że był On kiedyś aniołem, którego Jehowa wyrzucił z nieba za zarozumiałość. Wierzę w Szatana, który reprezentuje tak zwaną ciemną stronę ludzkiej natury. Przedstawia on sobą egoizm, złość, pożądanie, nienawiść, dumę i wszystkie negatywne emocje. Reprezentuje branie wszystkiego, co chcesz. Nie jest prawdziwy w tym sensie, w jakim ja, ty albo prezydent jesteśmy prawdziwi - jednakże to, co On reprezentuje, jest bardzo prawdziwe. Nie wierzę w Niego w ten sposób, w jaki chrześcijanie wierzą w swoje patetyczne bóstwo. Nie czczę Księcia Ciemności, ani nie szukam znaków jego diabolicznej aprobaty wobec tego, jak żyję. Ja jestem jedyną istotą, której zdanie się ostatecznie liczy. Jestem satanistą, bo sprawia mi to przyjemność, a nie dlatego, że zostałem zmuszony bądź "zbłądziłem" do tej religii. Szatan jest tak rzeczywisty jak ja. Mam na myśli to, że gdy manifestuję sataniczny etos, Szatan przeze mnie staje się prawdziwy. Jestem wcieleniem Jego samego. Czym jest satanistyczny etos? Mówiąc najprościej, jest to czysty egoizm: całkowita i wyłączna troska o siebie. Jestem czasami miły dla innych ludzi, bo chcę taki być, nie dlatego, że ktoś mi mówi, że powinienem; równie łatwo mógłbym być dla nich okrutny, z takim samym wyjaśnieniem - byłem okrutny, bo chciałem być dla nich okrutny. Szatan jest prawdziwy, bo ja jestem prawdziwy i jesteśmy jednym. Jego królestwo i moje królestwo rośnie z dnia na dzień, dając nam większą moc i wpływy. Jedyny kult, jaki uprawiam, to zaspokajanie siebie przez czynienie tego, co chcę" Aby decydować o tym, co robię nie musze być satanistą! Ja jestem wolnym człowiekiem. Mnie żaden szatan ani inna siła nie musi pomagać. TO JA SAM JESTEM SIŁĄ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 "Dziecinada" IMHO :? BTW, pamietajcie o tym aby nie obrazac nawzajemn swoich uczuc religijnych. Nie wazne jakie one sa i w ktora strone sa zwrocone. Jezeli beda padaly epitety i beda te uczucia obrazane, wywale topic na zbity pysk :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Wywal. Ta 'rozmowa' i tak goowno wniesie - Ci co nie myśla dalej nie będą - to po prostu nie mam sensu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Reed zamnkij ten topic bo sataniści obrazaja porzadnych ludzi. Jeśli wam kiedyś satanisci zdemolują grób albo zabiją córkę wiemy gdzie ich szukać sami sie przyznali. Ślepi ludzie, moze kiedys ktos wam pokaże ściezke dobra. Troche przykro sie robi jak sie słucha takich rzeczy. Wszystkie religie są dobre oprócz wiary w szatana. Strach sie bać co z takich ludzi wyrośnie w przyszłości. Napewno nic dobrego bo jak ze złego moze wyrosnać cos dobrego. SZATAN JEST ZŁY. Tak jak jest złe chłodzenie i procek sie przegrzewa tak jak wyznajecie szatana jako bóstwo to bedziecie sie smażyli w piekle inaczej mowiać bedziecie załowali swoich czynów bo uczcie które bedzie was przeszywać bedzie bardziej bolesne od wszystkich innych materialnych bóli. pozdro FUCK THE CHRZESCIJANSTWO A co do wypowiedzi TDK, to się przyłączę Kill`em All Chrystians and Bastard of Chryst is Dead . Kto poczł się wielce obrażony proszony jest o opuszczenie tego topiku. Reed zareaguj odpowiednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 o ja pie...le smutni jestescie (nie tylko satanisci) zamknijcie ten topic bo to naprawde zalosne... zachowanie katolikow jak i drugiej grupki jest... chyba wiemy nie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Reed zamnkij ten topic bo sataniści obrazaja porzadnych ludzi. Jeśli wam kiedyś satanisci zdemolują grób albo zabiją córkę wiemy gdzie ich szukać sami sie przyznali. Ślepi ludzie, moze kiedys ktos wam pokaże ściezke dobra. Troche przykro sie robi jak sie słucha takich rzeczy. Wszystkie religie są dobre oprócz wiary w szatana. Strach sie bać co z takich ludzi wyrośnie w przyszłości. Napewno nic dobrego bo jak ze złego moze wyrosnać cos dobrego. SZATAN JEST ZŁY. Tak jak jest złe chłodzenie i procek sie przegrzewa tak jak wyznajecie szatana jako bóstwo to bedziecie sie smażyli w piekle inaczej mowiać bedziecie załowali swoich czynów bo uczcie które bedzie was przeszywać bedzie bardziej bolesne od wszystkich innych materialnych bóli. pozdro FUCK THE CHRZESCIJANSTWO A co do wypowiedzi TDK, to się przyłączę Kill`em All Chrystians and Bastard of Chryst is Dead . Kto poczł się wielce obrażony proszony jest o opuszczenie tego topiku. Reed zareaguj odpowiednio. LOL ^_^ 8O :lol: "Sataniści obrażają porządnych ludzi" :D I co to jest ta ścieszka "dobra"? Osikowy kołek, woda święcona, srebra kóla może na mnie pomoże? :D Nastaw drugi policzek :twisted: PS- może niedługo zacznie sie straszenie Bogiem, co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ja mialem kiedys spotkanie - poczulem obecnosc czegos zlego nogi same mi sie ugiely i zaczalem co sil spie.r.da.lac z tamtego miejsca - to byl on chyba albo jego slugus - tyle praktyki - a jesli chodzi o teorie no to on istnieje tak jak inni :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A tak ot- co powiecie ma taki "fajny" tekst rasowego Hard- Corowego Hip -Hop ;) "Wysiadam z Mazdy, zaraz zobaczysz gwiazdy. Zjeb.any haszem powie ci to każdy, że jestem świrem, pycholem i ch.uj. Nie wierzysz? No to ku.rwa zobaczysz gnuj. Zrobię ci jazdę, wyrwę pół ryja. Wytłukę ci oko przy pomocy kija JOŁ! 9 MM Don Corleone. Wiesz o co chodzi? JUż jest zrobione, zastawione. W Lombardzie handluję złotem. Palę scuna, jestem robotem. Rozk.órwię cię młotem na waszykieli (?) La la la la la la la..... D.upa sra, to k.urwa. KLK specjalnie dla... ..wszystkich chorych psychicznie. Jest kultowo, jest magicznie. Ref. :Pam parampa pam pam pam. Wypierdalam cały gram!!" No i dalej tam coś tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ja mialem kiedys spotkanie - poczulem obecnosc czegos zlego nogi same mi sie ugiely i zaczalem co sil spie.r.da.lac z tamtego miejsca - to byl on chyba albo jego slugus - tyle praktyki - a jesli chodzi o teorie no to on istnieje tak jak inni :P :D Ja bym tam wrócił i pogadał z tym, czy w piekle dobrze grzeją w zimę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Reed zamnkij ten topic bo sataniści obrazaja porzadnych ludzi. Jeśli wam kiedyś satanisci zdemolują grób albo zabiją córkę wiemy gdzie ich szukać sami sie przyznali. Ślepi ludzie, moze kiedys ktos wam pokaże ściezke dobra. Troche przykro sie robi jak sie słucha takich rzeczy. Wszystkie religie są dobre oprócz wiary w szatana. Strach sie bać co z takich ludzi wyrośnie w przyszłości. Napewno nic dobrego bo jak ze złego moze wyrosnać cos dobrego. SZATAN JEST ZŁY. Tak jak jest złe chłodzenie i procek sie przegrzewa tak jak wyznajecie szatana jako bóstwo to bedziecie sie smażyli w piekle inaczej mowiać bedziecie załowali swoich czynów bo uczcie które bedzie was przeszywać bedzie bardziej bolesne od wszystkich innych materialnych bóli. pozdro FUCK THE CHRZESCIJANSTWO A co do wypowiedzi TDK, to się przyłączę Kill`em All Chrystians and Bastard of Chryst is Dead . Kto poczł się wielce obrażony proszony jest o opuszczenie tego topiku. Reed zareaguj odpowiednio. UUU widze ze duzo porzadnych ludzi zostalo obrazonych przez moja wypowiedz... przykro mi :lol: :twisted: . Co do demowlowania cmentarrzy to nie robia tego Satanisci tylko pozer-dresiki sluchajace metalu i modlacych sie do sami nie wiedziac czego :).Zniszczenie cmentarza to wybryk hoolsa nie Satanisty... "Strach sie bać co z takich ludzi wyrośnie w przyszłości." ROTFL :D Juz ci mowie co ze mnie wyrosnie... przywolam duchy Napoelona, Juliusza Cezara i Im podobnych i razem podbijemy swiat i zaprowadzimy satanizm... i przy okazji zdemolujemy tysiace cmenatarzy, zgwalcimy konie i odjedziemy na kobietach :lol: "Ślepi ludzie, moze kiedys ktos wam pokaże ściezke dobra." Slpey to akurat Ty jestes ale przez religie ktorej tak bardzo zaufales... "bedziecie sie smażyli w piekle inaczej mowiać bedziecie załowali swoich czynów bo uczcie które bedzie was przeszywać bedzie bardziej bolesne od wszystkich innych materialnych bóli" LOOOL. zly pan szatan mi dolewal nitrogliceryny do kociolka i mnie bedzie aułkowało :twisted: . Sorki ale klechy stosuja taka propagande aby podporzadkowac sobie ludzi... poczytajcie troche Lenina i przemyslcie jego slowa... Aha zeby nie bylo niedomowien-traktuje kazda tak samo procz chrzescijanstwa wlasnie... wydaje mi sie ona najbardziej sk.urwia.la religia na ziemi... Inne nie sa lepsze ale chrzescijanstwo to religia glupoty i prania mozgu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Aha zeby nie bylo niedomowien-traktuje kazda tak samo procz chrzescijanstwa wlasnie... wydaje mi sie ona najbardziej sk.urwia.la religia na ziemi... Inne nie sa lepsze ale chrzescijanstwo to religia glupoty i prania mozgu.... ehm moze reed jednak zamkniesz :?: Bo zaczynaja sie wyzwiska, obrazanie innych religi itd................. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Widze że dyskusja z Panem niema sensu , jak dla Pana sataniści to sekta to niemamy o czym rozmawiać.Aha i niech Pan sie bardziej stosuje do tych z góry narzuconych przepisów przez Pana Boga bo będzie miał Pan bliższy kontakt z szatanem po śmierci! :lol: Ja wybralem inną droge nikt nie będzie mi mówił jak mam postępować , sam wiem najlepiej :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P I tu jest moja przewaga bo uwazam sie za ateiste i moge oceniac cos patrzac na to z boku a ty najwyrazniej jestes zaslepiony :P przynajmiej w jednym sie zgadzamy - nie ma sensu z toba dyskutowac :) Otoz to :) Chrzescijanie sa zaslepieni, jak wogole kazdy wyznawca czegos... ateizm daje mozliwosc NAJLEPSZEJ oceny religi poprzez wlasnie "stanie z boku". Zero przekonan/uprzedzen religijnbych itd i to jest w tym piekne, szkoda ze nie wszyscy potrafia to zrozumiec... Przytaczalem juz ten przyklad ale zrobie to raz jeszcze Qmpel poszedl na kurs na FCE, rozmawia z facetka z grupy, ble ble, doszlo o rozmowy o religi (kolega jest ateista) a facetka ze jest gorszy niz Arab bo Arab przynajniej w cos wierzy... po prostu pokazala jacy chrzescijanie to tolerancyjkna i wartosciowa [wartosciowy chyba jako cele naziemne ;d] grupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Aha zeby nie bylo niedomowien-traktuje kazda tak samo procz chrzescijanstwa wlasnie... wydaje mi sie ona najbardziej sk.urwia.la religia na ziemi... Inne nie sa lepsze ale chrzescijanstwo to religia glupoty i prania mozgu.... ehm moze reed jednak zamkniesz :?: Bo zaczynaja sie wyzwiska, obrazanie innych religi itd................. :? O co mi chodzilo mowiac slowo s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iala ;]. Popatrzcie na waszych ksiezy a zrozumiecie... aha NIE OBRAZAM INNYCH RELIGI BO PRZECIETNY ISLAMISTA/BUDDYSTA ITD MA DUZO WIEKSZA INTELIGENCJE NIZ PRZECIETNY KATOLIK... CALA PRAWDA... JESTESCIE NABIJANI W BUTELACHE OD 2K LAT I TEGO NIE WIDZICIE :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Oczywiście że Katolik powinien być tolerancyjny wobec ludzi o innej wierze.Jeśli dla Ciebie każdy człowiek o innej wierze jest czymś złym i nie wolno ich tolerować , to gratuluje debilizmu.I porównywanie satanisty do złodzieja jest pozbawione sensu , to prędzej kościół można porównywać do złodzieja.pokaz mi palcem ;) gdzie cos takiego napisalem bo moze ja tez nie uzywam glowy - gdzie napisalem ze ludzie o innej wierze sa czyms zlym bo ja nie widze Dobra porownanie do policjanta i zlodzieja - widze ze ci sie odrazu skojarzylo nie z tym co trzeba - wniosek tez nie uzywasz glowy UWAGA WERSJA SPECJALNIE DLA MAJDANA MOZE TERAZ ZROZUMIE wymaganie od katolikow zeby byli tolerancyjni w stosunku do satanistow (uwaga satanisci nie rowna sie inne wiary chodzi o ten konkretny przypadek) jest tym samym co wymaganie od policjanta tolerancji w stosunku do osoby ktora nagminnie lamie przepisy drogowe satanizm lamie przepisy boskie - dekalog tak samo jak czlowiek jezdzacy za szybko lamie przepisy drogowe - wiec ciezko zeby i policjant i ktolik byli w tych wypadkach tolerancyjni (pewnie majdan zaraz i tak nie zrozumie o co chodzi i napisze ze predzej kosciol mozna porownac do pirata drogowego buahahahaha) IGI nie... tym sposobem to kazda religia lamie prawa innej religi (a chrzescijanstwo ma pienku z kazda patrz "nie bedziesz mial bogow cudzych przedemna").... a PRAWDZIWY saatanizm to nie zabijanie zwierzat/dziewic to bardziehj sztuka medytacji, wlasnego rozwoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 O co mi chodzilo mowiac slowo <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;]. Popatrzcie na waszych ksiezy a zrozumiecie... aha NIE OBRAZAM INNYCH RELIGI BO PRZECIETNY ISLAMISTA/BUDDYSTA ITD MA DUZO WIEKSZA INTELIGENCJE NIZ PRZECIETNY KATOLIK... CALA PRAWDA... JESTESCIE NABIJANI W BUTELACHE OD 2K LAT I TEGO NIE WIDZICIE :D. No rzeczywiscie nie obrazasz Gratuluje inteligencji ktora jest chyba nawet nizsza niz u katolika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...