Pawello12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Zamierzam kupić chłodzenie do karty Palit GeForce 9600 GT 512 MB, gdyż mam ochotę ją nieco podkręcić. Cena 70, maks 80 zł. Zastanawiałem się nas Accelero S1, ale nie wiem, czy to wejdzie do mojej obudowy Cooler Maser Elite 333 i czy będzie działać bez wiatraczków. Proszę o szybką pomoc, bo paczka musi zdążyć przyjść przed świętami. Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Pawello12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nieco to możesz podkręcić na referencyjnym chłodzeniu i już. Jaka reszta sprzętu? Może Twoja chęc kręcenia bierze się z niskiej wydajności a to jest wynikiem CPU a nie GPU ? Palit nigdy nie był dla mnie synonimem jakości to też nie spodziewałbym się dobrych wyników. W pasywie tj bez wentylatorów da rade, ale bez OC choć i tak temp. niskie nie będą pewnie. Jedna dwunastka chociaż puszczona na minimum ; ) Może łatwiej sprzedać karte, dołożyc trochę i kupić 88GT etc albo nawet 4850 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 To nie przez niską wydajność, tylko po prostu to lubię. A chłodzenie chce, bo muszę wymyślić coś na prezent na święta dla siebie. :D Reszta komponentów: Intel pentium dual core E2180 @ 3.10 GHz, 2 GB ram DDR2 Goodram, Gigabyte P31 DS3L, Zasilacz jakiś Cooler Master 400 W Może łatwiej sprzedać karte, dołożyc trochę i kupić 88GT etc albo nawet 4850 ? To ma być prezent, więc raczej odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 88gt albo 4850 byłoby znacznie lepszym prezentem, uwierz mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...