Pompej Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam mały problem, a mianowicie musze zrobić coś takiego, że po starcie windy ma opróżniać kosz jeżeli coś w nim jest :) oczywiście po wcześniejszym zapytaniu. Pewnie to jest banalne, ale jakoś nie umiem tego zrobić a musze :( Z góry thx. za wszystkie podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Radzę stosować kombinację klawiszy Shift+Del. Kasowanie z dysku bez umieszczania w koszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 thx. ale nie o to chodzi, musze zrobić to co napisałem do budy, niestety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Masz Windows XP więc może byc problem. W starszych wersjach windows to co jest wyswietlane z lewej strony exploratora ( czyli w koszu jest tam np. przycisk opróznij kosz jest zapisane w plikach htt które w zasadzie są plikami html. Plik do obsługi kosza czyli windows/web/recycled.htt zawiera procedure obsługi przycisku oczyszczania kosza w javie. Wydaje mi się ze mozna by na podstawie tego uzyskać to co chcesz zrobić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ale to ma byc skrypt startowy , oddzielny program , czy co to ma byc wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dowiedziałem się, że może być jako skrypt w VBS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...