Chemik16 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 pewnie tradycyjnie - z każdą częścią sporo mniej ;p tekstury słabe bo ile ich w 256MB ramu wejdzie - lepsze to niż wywalanie obiektów z mapy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 W Skyrim teren ma być mniejszy obszarowo, ale bardziej urozmaicony, z dużą ilością miejsc do zwiedzenia. Coś takiego się przewijało w wywiadach. Zresztą, wystarczy porównać rozmiary prowincji na mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 czy tylko ja mam przeczucie że będzie to kolejna gra z przypadłością konsolowych okropnie słabych textur ? jakoś takie wrażenie mam po tych wszystkich filmikach i znajomości możliwości konsol ;/ Obym się mylił Filmiki z wersji konsolowej, więc logiczne że słabe. Pewnie ciut lepsze będą w wersji PC, ale bez cudów, jak w poprzednich grach (w New Vegas chyba była największa różnica). Bardziej zwróciły moją uwagę znimacje/fizyka, które wyglądają raczej tak samo jak do tej pory, czyli słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Czy wiadomo juz cos na temat wielkosci obszaru na ktorym rozgrywa sie akcja gry ? tak porownujac do Obliviona ? Skyrim.pl - Clockwork City, Polski Serwis The Elder Scrolls V: Skyrim Przejdź nizej i poczytaj część "Świat gry" Co do oprawy graficznej to się nie obawiam, pewnie już na drugi dzień po premierze będą programy i triki do jej poprawy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Nie ma nawet co porównywać do Obliviona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Xm54y82tUBY jak taka muzyka będzie w grze to ja już oficjalnie się nie mogę doczkeać ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Czyli technologicznie lezy i kwiczy gdzies w 2006 roku :/ Niech nowe konsole wypuszcza jak najszybciej bo mnie szlak trafia . 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Dla mnie rewelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 omniomniom ;p Dark Brotherhood się pokazał - czyli jakaś szansa na ciekawy wątek fabularny nadal jest ;p graficznie jest OK - będzie coś do pozwiedzania - ciekawe tylko jak otwarty będzie to świat - czy nie walną jakichś skał nie do przekroczenia ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 A mnie cieszy, że konsole blokują rozwój. Dla mnie grafika jest na odpowiednim poziomie, a komp przynajmniej wszystko na full ciągnie. Skyrim przypomina mi trochę Dark mesjasza - Morrek mnie wciągnął, Oblivion jeszcze bardziej, więc nie martwię się Skyrimem jak na razie. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 RPG-a z grafiką BF3 to raczej nikt prędko nie zrobi, ale akurat nie grafika tu jest największym problemem. Fizyka i animacje już tak, ja tu nie widze różnic względem Obliviona czy Falloutów. Inna sprawa że w nowego Fallouta zagrałbym nawet na starym silniku, więc jak najbardziej czekam na czwórke, oby jakaś zapowiedź była w najbliższych miesiącach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 ten trailer to nie jest z jakiejś wczesnej wersji gry? Wygląda to mocno słabiej niż ostatnie materiały video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 :) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QN2KUJgOPBs&feature=youtu.be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) :) http://www.youtube.c...eature=youtu.be śmiać się czy płakać? Edytowane 31 Października 2011 przez yuucOm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Na ch*j cytujesz filmik ???, a co do jego treści to żal mi takich ludzi ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Jeez, rozumiem że koleś nie może sie tak cieszyć z nadejścia gry, bo jest automatycznie debilem, pacanem, a może świrem czy coś? Jak dla mnie zabawne i tyle, nie oceniam ludzi jak to co robią nie ma ze mną do czynienia. Jest masa innych debili dookoła, a koleś chce sie zakmnąć w pokoju na zawsze i grać w Skyrim - proszę bardzo. Edytowane 30 Października 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) A niech się cieszy ale zauważ -to nie spontaniczna radość, którą łatwo zrozumiem jak każdy, a pokazówka przed kamerką, by być "śmiesznym" w sieci :-| Dla mnie ciekawiej zrobiłby jakby się jeszcze w kable zaplątał i mam w zadzie, że to mało cywilizowane oczekiwania B-) . Harry, tak serio, nie odmawiaj innym prawa do własnej oceny takich zachowań = własnego zdania. Dla Ciebie zabawne, dla nas żałosne. Looz. Skupmy się na samej grze, bo warto pełną gębą :wink: Ja akurat mam zdanie jak Ty w temacie grafiki -daliby pakiet na starym silniku? No to gram dalej :-P A w sumie to wczoraj na pudło z Obkiem popatrzyłem przeciągle...może czas je ruszyć znowu. W sumie gra na dysku jest(ale "oderwana" od systemu), z modami itp. Tylko muśnięcia wymaga... W RPG dla mnie typu "Obki, Gothiki" bardziej od samej jakości tekstur, efektów liczy się złożoność i szczegółowość. Mnóstwo małych smaczków. A swoboda jaką daje seria jest pyszna. No i mody.... :rolleyes: Edytowane 30 Października 2011 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=eRSHrqEdFlM vegetation powala :lol2: Edytowane 1 Listopada 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 jak zobaczyłem tą końcową animację śmierci to od razu przyszedł mi na myśl bethesdowy fallout ... podobno od nowa napisali cały silnik, ciekaw jestem czy będzie to odczuwalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 ponad godzina gmaeplay'a ze Skyrim. skyrim1, skyrim1 wantskyrim on USTREAM. Other Entertainment 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Pojawiła się kolekcjonerka w wersji na PC, ale cena powala - 350zł... Dziękuję, postoję. @up - link nie działa: "We're sorry, the page you requested cannot be found.". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 już usunięty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Giant Bomb Mailbag: Skybox Edition - Giant Bomb Jak ktoś nie chce czekać na niespodziankę, przewinąć do : ok 12:30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QLnPwnJJcFQ 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Wiadomo już, że Skyrim wyjdzie w pełnej wersji językowej. Wiecie może czy dane będzie wyłączenie polskiego dubbingu i granie w kinówce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie będzie Ci dane, będziesz musiał się męczyć z tym znienawidzonym przez siebie językiem słowiańskim ... szczerze Ci nie współczuję. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Będzie można chyba wybrać język angielski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie będzie Ci dane, będziesz musiał się męczyć z tym znienawidzonym przez siebie językiem słowiańskim ... szczerze Ci nie współczuję. DOBRE :D Osobiście wolę oryginalny voicacting. Chyba ostatnie najlepsze spolszczenie miał BG2 wraz z dodatkiem. Oby tylko dali taka opcję wyboru kinówki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Oryginalny voice acting to jedna sprawa. Spolonizowana wersja (niech zgadnę, Cenega zajmuje się polonizacją?) oznacza problemy z modami, a jak wiadomo seria TES bez modów traci bardzo wiele. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 spolonizowana wersja oznacza też utratę żartów językowych, błędy w tłumaczeniu (nigdy nie zapomnę "szaleństwa Harma", lub gorszej wersji czyli "szaleństwa krzywd" z Obka). Oby dało się wyłączyć nie tylko kwestie mówione, ale i całe tłumaczenie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...