zaodrze244 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) @Black_war tutaj czegoś dla siebie poszukaj -> http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/top/? a tak poza tym to dlaczego wysypuje ci się skyrim z realenb? jeżeli wgrasz tylko "jego" enb bez sugerowanych przez autora modów to też działać będzie. Edytowane 24 Lutego 2014 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/746/? - tutaj jeszcze jeden obowiązkowy dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 A dla mnie jeszcze colored map icons. Zresztą polecam przeczytać STEP, jest tam dużo fajnych rzeczy (choć głównie upiększaczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 udalo sie moze komus zmusic do wspolpracy skyrim flora everhaul i harvest overhaul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Panowie, czy ta gra ma jakies zakonczenie ? Bo jesli sie nie myle, to zrobilem glowny wątek, ale nic sie nie stalo. Niby tam jakies zadania mi zostaly, ale gra wyglada jakby byla skonczona w zasadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 W sumie to nie. Sama końcówka MQ ssie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Dobra, Harvest Overhaul wykrzacza gre zaraz po logo skyrim :/ A niby powinno wpolgrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas228 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 U mnie Skyrim Flora Overhaul nie współpracuje nawet z Verdant, mam podwójną i znikająca trawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Ogolnie jakas sieczka jest z tymi modami do skyrim - ludzie wrzucali nowe wersje i czesto niewiadomo ktory plik sciagnac + miliony patchy do wszystkiego. Co do Skyrim Flora to chyba lepiej polaczyc to tylko z Lush Trees and Grass + TressHD. a Harvest wykrzacza sie zaraz po starcie nawet bez Flory :/ Patcha do legendary edition nie znalazlem, a ten do downguard czy dragonborn nic nie poprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) #skyrim #gry Wie ktoś jak zwiększyć czcionkę tych komunikatów? Na moim pro laptopie nawet da się grać w 800x600 bez cieni, ale czasem coś jest tam napisane...Z modów mam tylko SkyUI http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/871153-problem-very-small-font/Tutaj ten sam problem Edytowane 2 Maja 2015 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 A zainstalowałeś go prawidłowo? Jest widoczny i zaznaczony na liście modów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Poleci ktoś paczkę modów do oryginalnego (starego) Skyrima? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikachu10 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Genialna gra, dla mnie jedna z najlepszych produkcji, które kiedykolwiek powstały. Z niecierpliwością czekam na każdą kolejną część. Zresztą w ogóle produkcje rpg, to coś dla czego warto grać :D Pozdrawiam wszystkich graczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...