gkamil445 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. Mam problem w otwarciem strony www.rihannapolska.com Już od jakichś dwóch tygodni nie działa tak jak trzeba i nie wiem co jest tego przyczyną,we wszystkich moich przeglądarkach wyświetlają się błędy, ze albo nie można wyświetlić strony, albo nie można znaleźć serwera Niepokojące jest to, że dotąd strona działała normalnie. Wydaje mi się, że jest to wina mojego internetu lub danych przechowywanych w zasobach internetu. Posiadam w domu dodatkowy modem na usb, który po podłączeniu i uruchomieniu, otwiera mi tą stronę bez problemu, a taki modem usb w sieci komórkowej ma już chyba inne IP, więc IP też może być problemem. Firewall mam wyłączony, mam w domu 2 komputery korzystające z tej samej sieci przez router. Wszystkie dane pamięci podręcznej i historia przeglądania zostały usunięte. Przepraszam, że tak się rozpisałem, ale chciałem zawrzeć wszystko. Nadmienię również, że innym znajomym ta stronka działa normalnie. Nie wiem czemu tak sama z siebie przestała u mnie działać Proszę o pomoc i wskazówki co mam robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 u mnie też leży. It's not just you! coś z dnsami domeny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) No nie wiem, u mnie działa. zrzut Edytowane 12 Grudnia 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkamil445 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 chyba rzeczywiście coś DNSami, tylko jak to naprawić? może mi ktoś pomóc? czemu jednym działa a mi nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Jakby co to strona działa na DNSach tpsa 194.204.159.1 A jak je zmienić, hmm... poszukać na google? Edytowane 17 Grudnia 2010 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkamil445 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ale czy mogę to jakoś u siebie zmienić, te DNS-y, tak żeby mi tą stronę otwierało ? Czy to właściciel domeny może tylko zrobić? Hurrrraaaa! Udało się. Zmieniłem swoje DNS-y na te z tpsy, ale nie wiem na jak długo to podziała. Dzięki wielkie za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...