MacOSek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Premiera 11 października 2011 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Śliczne renderki. Przykre jest to, że na PC czy next-genie by to faktycznie mogło tak wyglądać w trakcie gry, bo klocek to nawet w photo mode raczej nie uciągnie takich detali. O fizyke sie nie ma co obawiać, a i urozmaicenia ma chyba nie braknąć w tej części, już nie powinno być tak nudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Prezentacja gry na E3: http://www.youtube.com/watch?v=ECktMG6To74 Zauważcie napis przed trailerem: "ALL IN-GAME FOOTAGE" :blink: screeny in-game z trailera: I ruchomy bonusik: edit: na trailerze można wiele ciekawych szczegółów wychwycić, np. w końcu w grze są ruchome elementy aerodynamiczne Edytowane 6 Czerwca 2011 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 O kufa dostałem ślinotoku. Gran Turismo 5 przy tym jak rozwija się Forza to jedna wielka bida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 No raczej. Grafika na tych ostatnich screenach wgniata w fotel ;) Oby przyjemność z jady była równie dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Forza Motorsport 4 Demonstration (Xbox 360) - GameSpot Video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Forza Motorsport 4 Demonstration (Xbox 360) - GameSpot Video O_O gdzie można pre-order złożyć? edit: nowe kierownice do iksa Fanatec CSR Elite: Fanatec CSR: Mad Catz: http://www.madcatz.com/wheel Mam nadzieję, że ta ostatnia będzie sprzedawana po rozsądnej cenie :-) edit2: edit3: Edytowane 10 Czerwca 2011 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że ta ostatnia będzie sprzedawana po rozsądnej cenie :-) No, napewno KIEROWNICA MAD CATZ XBOX360 RACING WHEEL BEZPRZ. (1659500150) - Aukcje internetowe Allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 @ Forza 4 Top Gear test track Jakość tego modelu auta rewelacyjna, szczególnie w menu, ale świat to mam nadzieje bardzo wczesna alpha, bo praktycznie wszystkie obiekty na torze i wokół niego to płaskie tekstury. Ta nowa kierownica MC sie wydaje spoko, ale skoro za zwykłą sobie liczą ponad 400 stówy, to może nie być ciekawie w kwestii ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 No auta i oświetlenie ich wygląda rewelacyjnie. Otoczenie jest jakie jest. Mogli by je nieco poprawić, no, ale czego oczekiwać tak naprawdę po kilku letniej konsoli. Aczkolwiek zdolni programiści potrafią wiele. Forza 3 wyglądała ładnie i została porządnie wydana. Do tego model jazdy taki jak lubię, więc o 4 jestem raczej spokojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 To teraz pozostało czekać na TGS, gdzie dowiemy się co z pogodą, szutrem i nocą :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Co nieco o wersji kolekcjonerskiej Forza Motorsport 4: Fani gier wideo i motoryzacji znowu będą narażeni na koszty. Microsoft zaprezentował zawartość edycji kolekcjonerskiej Forza Motorsport 4. W steelboksie obok gry będzie 96-cio stronicowy album „Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear”. Oprócz wydawnictwa edycja kolekcjonerska będzie się także składać z zestawu naklejek na samochód z logotypami „Forza Motorsport 4”, „Top Gear” oraz Turn 10. Do tego dochodzi status VIP (rankingi na ForzaMotorsport.net etc.), 10 nieujawnionych samochodów. Więcej na Gamezilla.pl: •• Znamy zawartość edycji kolekcjonerskiej Forza Motorsport 4 | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Fajnie że zupełnie inna niż trójki. Oby tylko cena nie była na wyższym poziomie niż ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Poczekamy zobaczymy, watpie by taka grafa byla w grze... Albo ladnie dopieszczona bedzie kosztem czegos innego. Obecna generacja nie ma jaj na taka grafe (DLACZEGO, DLACZEGO Forza nie zostanie wypuszczona na PC :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 DLACZEGO, DLACZEGO Forza nie zostanie wypuszczona na PC :(Też fakt, M$ powinni robić porta na PC przed premierą kolejnej części, powiedzmy wydać te pół roku przed. Trójka zapewne już sie słabo sprzedaje, w końcu zaczeła sie ostra promocja czwórki, a sporo pecetowców na pewno by sie zainteresowało trójką, konkurencji by praktycznie nie było, o Shifcie by każdy od razu zapomniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Auta mogą tak wyglądać. Programiści potrafią zdziałać cuda jeśli chodzi o modele postaci czy w tym przypadku aut. Na prawdę wygląda to niesamowicie. Już 3 pokazała klasę. Zarówno trasy jak i model jazdy mi przypadł do gustu. W 4 zostały odwzorowane najdrobniejsze szczegóły w modelach aut. Za pierwszym razem też wątpiłem, że tak to może wyglądać. Ogólnie dla mnie Forza jest dla X360 tym czym Gran Turismo dla PS3. Taką jakby marką rozpoznawczą, więc tak można się spodziewać takiej grafiki jak na tych screenach i trailerach. A co do pytania dlaczego nie na PC? Ja bym zagrał w Uncharted 2 w FullHD z AA x8. Ale to próżne nadzieję i tyle. To są Ex'y specjalnie wydane pod te konsole. Nieco dłużej i staranniej pisane najczęściej (z pewnymi wyjątkami). Zresztą ostatnio i tak nie mam w co grać na X360 i nawet F3 odstawiłem. Czas na coś świeżego i konkretnego w końcu ;) Edytowane 16 Lipca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FDbse3ouTNs http-~~-//www.youtube.com/watch?v=z7VKJ6v4zIk Oraz Forza Garage, czyli prezentacja aut co jakiś czas, zależna od tego jaki hype sie zrobi wokół tej inicjatywy - im więcej komentarzy itd, tym więcej prezentacji - http://forzamotorspo...za_garage_7_14/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Trochę niewygodnie musi się trzymać w powietrzu przez dłuższy czas ten wolant od samolotu. :lol2: Powinni zaadaptować sterowanie głową. Mrugnięcie okiem jako wrzucenie kierunku, dotknięcie prawego ucha - wrzucamy wyższy bieg itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Jak mówi nie trzeba trzymać w powietrzu, można ręce oprzeć na czymkolwiek, byle można było obracać. Alternatywa dla pada to może być niezła, jak widac szło mu bardzo dobrze. Ja bym sie chętnie zaopatrzył w normalną kiere przed premierą czwórki, ale zobaczymy co tam w końcu różne firmy wypuszczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Forza Motorsport 4 Video Game, Top Gear Bowling Walkthrough (Cam) HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Forza Motorsport 4 Video Game, Career Mode Walkthrough (Cam) HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com http://www.youtube.com/watch?v=f9ROZyZ_J-w&feature=player_embedded#at=35 290 eventów w trybie kariery. 220 w trójce mi zajeło jakieś 110 godzin (samej jazdy). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Coś słabe zainteresowanie grą, czy mi sie wydaje? Jak coś to w gram.pl i Ultimie limitowana edycja jest za dwie stówki (i mają fajne opcje odbiorów osobistych w paczkomatach/salonach). Za taką kase chyba grzech nie wziąć, bo bonusów pełno. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TMQzXvKVd3c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Gamescom 2011: Forza Motorsport 4 Demo (Xbox 360) - GameSpot Video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Super wygląda to oglądanie aut. Dla samych komentarzy Clarksona będzie się chciało każdy samochód zbadać dokładnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Z oglądaniem i "wchodzeniem" do samochodów genialny pomysł i fajne wykonanie. Szkoda ze FM4 jest robiona na starego klocka - przy nowym by pewnie to wyglądało jak w photomode albo na renderach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autovista pewnie bedzie w 30 FPS, tak jak wszystkie tego typu tryby były do tej pory, więc i tak powinno być super. A ja bym zaryzykował stwierdzenie że nowy klocek to na kolejną Forzę może nawet nie zdąrzyć. Fotel miażdży. :blink: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EuPYm-qs80I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fotel miażdży. Eee tam miażdzy. Takie coś to sobie zbudował pewien użykownik SimracingPL: Motion platform - Strona 4 A FREX sprzedaje w całkiem przystępnej cenie: FrexGP Online Shop Miażdzą to urządzenia tego typu: http://www.force-dynamics.com/401/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Widzieliście? - Xbox360Achievements.org - Forza Motorsport 4 Achievements Jeden wymaga Natala, inny wymaga save-a z trójki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Unicorn Hunter - 10 gs Be the winning bidder on any "unicorn" car in the Auction House. powodzenia... Star in a Reasonably Priced Car - 10 gs Complete a lap around the TopGear Test Track while driving a KIA cee'd. :rolleyes: Look Ma, No Controller! - 5 gs Use Kinect to drive any car in Free Play. no i nie będzie calaka :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=341lrBMKr38&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem, czy wiecie, ale w Forza4 nie będzie marki Porsche. Aktualnie pełne prawa do używania nazwy tej marki w grach posiada EA. Info - http://www.gry.gildia.pl/news/2011/08/forza-4-bez-porsche Tutaj mała petycja w sprawie - We want Porsche in Forza Motorsport 4. - Petition Spot Dla mnie to chamstwo, ale co zrobić... Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...