LegiaWarszawa Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jw - ile trzeba dac za 2 sztuki ktore dadza rade z ATI Radkiem 5850 na ta chwile i bedzie sie przyjemnie gralo i pracowalo. Biurko jest dosc male wiec za duzo miesca nie ma - mysle ze 20,22 cale max. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Jak chcesz połączyć 2 monitory do gier? Chętnie bym poznał tak genialny pomysł. PS. Dzięki za minusa geniuszu. Jak widać pomysł nie wypali. 2 monitory do gier rofl. facepalm Edytowane 12 Grudnia 2010 przez chaos`theory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 połączenie 2óch jest niezbyt szczęśliwe bo środek przestrzeni roboczej wypada na ramce monitorów :| jak znajdziesz takie bez ramek daj znać albo tanio gdzies takiego nec'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 to nie będzie nic odkrywczego ale jak chcesz w miarę komfortowo grac na takim zestawie to potrzebujesz 3 monitorow z dwoma to nie wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Jak chcesz połączyć 2 monitory do gier? Chętnie bym poznał tak genialny pomysł. PS. Dzięki za minusa geniuszu. Jak widać pomysł nie wypali. 2 monitory do gier rofl. facepalm Jak to mówią: W [gluteus maximus] byłeś, guano widziałeś. Na każdej (no, prawie) karcie graficznej są przynajmniej 2 wyjścia. Po coś one są, czyż nie? A 5850 obsługuje eyefinity, czyli obsługę 3 monitorów i więcej. Jak już powiedziano - 2 ekrany to kiepskie rozwiązanie, bo przez środek będą ci przebiegać ramki monitora. Edytowane 12 Grudnia 2010 przez zzizzy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Jak to mówią: W [gluteus maximus] byłeś, guano widziałeś. Na każdej (no, prawie) karcie graficznej są przynajmniej 2 wyjścia. Po coś one są, czyż nie? A 5850 obsługuje eyefinity, czyli obsługę 3 monitorów i więcej. Jak już powiedziano - 2 ekrany to kiepskie rozwiązanie, bo przez środek będą ci przebiegać ramki monitora. Chłopcze grałem już wielokrotnie na trzech monitorach, a nawet sześciu i mogę to robić codziennie, więc nie odzywaj się jak nie kminisz o co chodzi, tylko baw się (w miarę możliwości z tym e8400) na swoim jednym lcd. Chodzi właśnie o fakt przebiegania ramek przez sam środek ekranu, który na dwóch monitorach jest NIE DO OBEJŚCIA, a nie "niemożliwość" podłączenia dwóch wyświetlaczy. Ogarnij się. Edytowane 12 Grudnia 2010 przez chaos`theory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Stary, nie wyjeżdżaj mi, bo nie widzę najmniejszego powodu, byś miał tak postępować. Z twojego posta wywnioskowałem, jakobyś zaprzeczał w możliwość łączenia monitorów. Chętnie bym poznał tak genialny pomysł. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 chaos`theory Weż odejdź na trochę od komputera bo coś nerwowy jesteś. edit@down OK ale Twoje zdanie z drugiego posta na prawdę jest niejednoznaczne ;) Trzeba było spokojnie wyjaśnić co i jak a nie się niepotrzebnie denerwować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Bo nie lubię jak ktoś niepoprawnie interpretuje zdania, a potem wyjeżdża mi, że "guano widziałem" podczas gdy na milion procent widziałem więcej niż on, przynajmniej w kwestii gry na wielu monitorach i konfiguracji tego ustrojstwa ;) Edytowane 12 Grudnia 2010 przez chaos`theory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegiaWarszawa Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak chcesz połączyć 2 monitory do gier? Chętnie bym poznał tak genialny pomysł. PS. Dzięki za minusa geniuszu. Jak widać pomysł nie wypali. 2 monitory do gier rofl. facepalm Nie podniecaj sie tak minusa dostales od kogos innego bo ja dopiero ogladam ten temat odkad go napisalem. Jak wyglada podlaczenie 3 monitorow i ustawienie ich np na biurku?:) Ja chce te 2 monitory podlaczyc glownie DO PRACY, grac moge na 1 jesli bedzie mi ramka przeszkadzac (dziekuje, wiem ze to nowosc). Dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegiaWarszawa Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ok a jakas taka alternatywa szeroka i duza dla tego NECa ale moze troche mniejsza i tansza:) (ile to w ogole kosztuje)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...