Skocz do zawartości
LegiaWarszawa

Dwa monitorki podlaczone razem do gier tez

Rekomendowane odpowiedzi

Gość chaos`theory

Jak chcesz połączyć 2 monitory do gier? Chętnie bym poznał tak genialny pomysł.

PS. Dzięki za minusa geniuszu. Jak widać pomysł nie wypali. 2 monitory do gier rofl. facepalm

Edytowane przez chaos`theory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Dzięki za minusa geniuszu. Jak widać pomysł nie wypali. 2 monitory do gier rofl. facepalm

Jak to mówią: W [gluteus maximus] byłeś, guano widziałeś. Na każdej (no, prawie) karcie graficznej są przynajmniej 2 wyjścia. Po coś one są, czyż nie? A 5850 obsługuje eyefinity, czyli obsługę 3 monitorów i więcej.

Jak już powiedziano - 2 ekrany to kiepskie rozwiązanie, bo przez środek będą ci przebiegać ramki monitora.

Edytowane przez zzizzy
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chaos`theory

Jak to mówią: W [gluteus maximus] byłeś, guano widziałeś. Na każdej (no, prawie) karcie graficznej są przynajmniej 2 wyjścia. Po coś one są, czyż nie? A 5850 obsługuje eyefinity, czyli obsługę 3 monitorów i więcej.

Jak już powiedziano - 2 ekrany to kiepskie rozwiązanie, bo przez środek będą ci przebiegać ramki monitora.

Chłopcze grałem już wielokrotnie na trzech monitorach, a nawet sześciu i mogę to robić codziennie, więc nie odzywaj się jak nie kminisz o co chodzi, tylko baw się (w miarę możliwości z tym e8400) na swoim jednym lcd.

Chodzi właśnie o fakt przebiegania ramek przez sam środek ekranu, który na dwóch monitorach jest NIE DO OBEJŚCIA, a nie "niemożliwość" podłączenia dwóch wyświetlaczy. Ogarnij się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, nie wyjeżdżaj mi, bo nie widzę najmniejszego powodu, byś miał tak postępować. Z twojego posta wywnioskowałem, jakobyś zaprzeczał w możliwość łączenia monitorów.

Chętnie bym poznał tak genialny pomysł.

:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chaos`theory Weż odejdź na trochę od komputera bo coś nerwowy jesteś.

edit@down

OK ale Twoje zdanie z drugiego posta na prawdę jest niejednoznaczne ;) Trzeba było spokojnie wyjaśnić co i jak a nie się niepotrzebnie denerwować ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chaos`theory

Bo nie lubię jak ktoś niepoprawnie interpretuje zdania, a potem wyjeżdża mi, że "guano widziałem" podczas gdy na milion procent widziałem więcej niż on, przynajmniej w kwestii gry na wielu monitorach i konfiguracji tego ustrojstwa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podniecaj sie tak minusa dostales od kogos innego bo ja dopiero ogladam ten temat odkad go napisalem.

Jak wyglada podlaczenie 3 monitorow i ustawienie ich np na biurku?:)

Ja chce te 2 monitory podlaczyc glownie DO PRACY, grac moge na 1 jesli bedzie mi ramka przeszkadzac (dziekuje, wiem ze to nowosc).

Dzieki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi