foh_23 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 No proszę obaj nie potrafią nic sensownie testować ale: Test Radeon HD5870 vs High End Nvidii | PurePC.pl Generalnie nie o to biega czy p5k jest czy nie jest dobre do OC czy to codziennego czy ekstremalnego (zresztą tam był inny egzemplarz płyty, inny egzemplarz procka itepe itede ale nie ważne). Nie rozumiem tylko po co taki kąśliwy/jadowity komentarz się pojawił wyżej w postach. Szkoda bo np. mnie to się nieprzyjemnie czyta zwłaszcza że bardzo lubiłem tamten portal (wiem nikogo tu to nie obchodzi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Chyba ze ponadprzecietnie memki chcesz Voltowac (>2.5V), lub extremalnie procesor (>1.65V).No Twoja bez modów by się wysrała na starcie, bo troszkę minąłeś limity. W takim razie możesz zapaść się pod ziemię, bo po modzie można WIELE rzeczy zmienić. Zapadli się pod ziemię... Były rednacz jest rednacz portalu który ma się lepiej niż PPC, a pan od płyt głównych aktualnie pisze dla PCL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kwasior, za przeproszeniem, ale jak sie nie znasz na overclockingu, opusc ten dzial i nie troluj. Na powietrzu nikomu wiecej nie jest potrzebne niz to opisalem wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Asus P5K (Intel P35 + ICH9) rev. 1.02G - Test płyt głównych dla Core 2 Duo LGA775 - Tygodnik Komputerowy Elektro-Giełda & Info-Giełda elektrogiełda infogiełda egiełda e-giełda Tu nie jest napisane, że płyta nie nadaje się do OC, wręcz przeciwnie, zrobiła ponad 550MHz, ale nie nadaje się do codziennego używania z powodu budzenia się na def. To że Tobie zrobi ponad 600 do testów to jedno, a to, że zwykły użytkownik po tygodniu ciągłego przywracania ustawień dostanie szału to drugie. To nie były testy płyt do ekstremalnego oc/bench. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Bez przesady, mobo jest całkiem ok. Mam od prawie trzech lat, teraz śmiga z Q8300 @ 3.3 GHz i FSB 444, oraz memkami taktowanymi 1:1 (Goodramy na D9). Woltaże nie ruszane, timingi pamięci też, a w obudowie dość ciepło. Jakoś nie uświadczyłem problemów, które opisują na Labie, zintegrowanej dźwiękówki natomiast nie używam (faktycznie, jest taka sobie). Wniosek? Daje radę. Do ekstremalnego, co pokazał ryba też się nada, co prawda po pewnych modach, ale jednak. Tak w ogóle to gratulacje ryba, ciekawe wyniki :). Edytowane 17 Grudnia 2010 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 CPU-Z Validator 3.1 Z tym najwyzszym fsb na p35 to widzę, że zadziałała wyobrażnia :) CPU-Z Validator 3.1 MSI P35 ma najwyższe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exon Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Sory że się wcinam na temat mobasa a dał by mi ktoś instrukcje jak np ukryć napięcie procesora lub coś innego tak żeby CPU-Z szybciej się włączał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dawno tu nie zagladalem... nie spodziewalem sie tez zadnych wielkich sensacji ale to fsb przy conroe mnie po prostu zaszokowalo :banana: :gitarzysta2: Piekny wynik ryba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 gratki za wyniki, jak zwykle koksik :) no i duzo zdrowia ryba Tobie i twojej rece do polewania elenu hehe, na gadu juz skladalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 W pierwszym poscie dodalem wyniki z E6300, mysle ze przyzwoite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Przez ta alu zapinke tak zimno przechodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak nie ma owinietego recznika na niej, to tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 rybcia pozamiatałeś... prze fajowo :> :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...