Turrican Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 witam! Mam na szybko pytanie odnośnie angielskiej karty Visa debit - przetransferowałem kilka godzin temu trochę kasy z mojego konta poprzez kartę debetową ale tak wyszło że muszę teraz mieć tą kasą z powrotem na koncie. Pieniądze zostały odjęte z salda ale sama operacja jeszcze nie jest chyba zaksięgowana na koncie więc czy da się z tym coś jeszcze jutro zrobić żeby odwołać wszystko i pieniądze już jutro/pojutrze wróciły. z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 telefon do banku i pytasz jak dokonać operacji chargeback. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 telefon do banku i pytasz jak dokonać operacji chargeback. wiem o chargeback ale to trwa tygodniami plus jestem już na stałe w Polsce no nic widze że nic się już raczej nie da zrobić dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...