bic44 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 chodzi o to maleństwo: http://www.zalman.com/images/productinfo/10X_img13.jpg ew może ktoś posiada niepotrzebną? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bic44 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) up Czy to jest w każdym pudełku FLEXA? Ponieważ, ja używam części dotyczących tylko intela więc jak to mam/powinienem mieć to chętnie oddam za koszty wysyłki. Ewentualnie mam 2 zapinki do Socketu A wyglądają dosyć podobnie może mogły by posłużyć za zamiennik. Edytowane 11 Stycznia 2011 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bic44 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie miałem powiadomki z forum więc dopiero teraz odpisałem na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozioolek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Czy to jest w każdym pudełku FLEXA? Niestety nie .U mnie nie było i w instrukcji nie figuruje jako część zestawu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...