zalOst Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 What Does Mass Effect 3's Official 'Fem Shep' Look Like? You Make the Call! W kwestii wyglądu żeńskiej wersji głównego bohatera, bioware zadecydowało że to fani będą mieli ostateczny głos. Wszyscy, którzy posiadają konto na twarzoksiążce, mogą wybrać jedną spośród 6 dostępnych wersji. Znając życie pewnie wygra blondynka : P Głosować możecie tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 blondi nie, brunetka z krótkimi jest najlepsza, blondi to jakieś przetłuszczone ma te włosy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 A i tak pewnie wybiorą klon Rihanny (lewy dół) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_H2FhqtXF0Y może się czepiam ale niektóre animacje wyglądają dosyć kiepsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 wyciekła beta na xbox'a Mass Effect 3 Private Beta live now for some Xbox Live users (Update: more pictures, more users) | Joystiq http-~~-//www.youtube.com/watch?v=52O2HQS7RtE http://www.youtube.com/watch?v=gqc3N2TRu30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagły Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 nawet nie wiedziałemże coś takiego wychodzi, ale jestem za, choć i tak jedynki nic nie przebije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 nowy mass effect + kinect, once again :wink: http://www.youtube.com/watch?v=thwfC-9oGNw premiera już w marcu, mam nadzieję że nie będzie żadnych poślizgów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Wybaczcie tę serię dwóch postów z rzędu ale pojawiło się nowe info. Znamy już wymagania sprzętowe, które swoją drogą nie są zaskoczeniem, oraz datę wypuszczenia dema. Po szczegóły odsyłam na oficjalne forum Bioware: Mass Effect 3 Demo Release Date and Information Jedynkę przeszedłem po raz kolejny stosunkowo niedawno, więc to już chyba czas żeby odświeżyć sobie dwójeczkę :rolleyes: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Info odnośnie dema i wymagań sprzętowych mass Effect 3 już rano na PPC się pojawiło: Wymagania sprzętowe Mass Effect 3 i premiera demo 14 lutego | PurePC.pl Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nyy5fAFw6UM http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Hfvo5ueKJY8&feature=relmfu W poprzednim sezonie... Edytowane 2 Lutego 2012 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GF5ybxfh02w widzę że ulepszenia broni powróciły do łask, oraz drzewko umiejętności wygląda na bardziej zaawansowane, chociaż może to tylko taki zabieg kosmetyczny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak wrażenia po demie ? NA hd6770 i athlonie 635 i 4gb max detale 1680x1050 nie płynne. Po jedynce i dwójce w których miałem stałe 60 fps tutaj jestem rozczarowany. Poza wyborem klasy, płci i historii postaci wybieramy również jak gra ma wyglądać, jest do wyboru tryb RPG, fabuła i akcja. Prawie nic się nie zmieniło, z tym że cut scenki są bardziej dynamiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 A czym się te tryby różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 A czym się te tryby różnią? RPG to normalny tryb w którym gra się jak w poprzednich częściach, story to banalny gameplay, walki bardzo łatwe a action to automatyczne dialogi bez wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Początek nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak w dwójce. Chociaż na koniec pierwszego rozdziału jest mocna scenka. Tutaj można ją zobaczyć od 20-ej minut (przejście na klocku w trybie action). Poza tym mogli dać więcej fabuły, a nie taką nawalankę. Nie zrażam się jednak, i tak tuż przed premierą wezmę cyfrową kolekcjonerkę ;) Wygląda i luzacko chodzi jak ME2 (na GTX280). Edytowane 15 Lutego 2012 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 demko fajne więcej w nim cut-scenek niż grania, ale fajne, animacja sprintu mnie zniszczyła ;p biegają jak by im ktoś do d*** nakopał ^^ teraz czekać do 17 żeby przetestować multi i można spokojnie czekać na full release :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Przeszedłem demo i jestem na tak. Trochę więcej opcji przy wyborze umiejętności to zdecydowanie plus, "strzelanie się" wygląda nawet lepiej niż w dwójce, chociaż nie mogę się jakoś przyzwyczaić do wychodzenia z ukrycia. Zawsze robiłem to spacją, a teraz po wciśnięciu tejże Shepard przeskakuje za następną przeszkodę i w efekcie zamiast strzelać do przeciwnika skaczę po polu bitwy jak jakaś żabka. Ogólnie to chyba ciężko by było twórcom zepsuć tę grę, sprawdzony przepis, wystarczy tylko powielić, ewentualnie wprowadzić jakieś usprawnienia (co zresztą ma miejsce). animacja sprintu mnie zniszczyła ;p biegają jak by im ktoś do d*** nakopał ^^ to samo jest jak stoimy w miejscu i rozglądamy się na boki, wygląda jakby jeździł na łyżwach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Przed chwilą ukończyłem demo w singlu i mam mieszane uczucia. Pierwsze co mnie tknęło to twarze postaci, które moim zdaniem są gorsze niż w poprzednich odsłonach serii. Głównie mam na myśli postaci ludzi - Admirał, czy Ashley, z której to notabene wyszła "jakaś podpompowana cizia" (poprzednia wersja była ładniejsza). Wybór i konfiguracja twarzy Sheparda to porażka. Przynajmniej w męskim wydaniu nic "sensownego" nie byłem w stanie ustawić, a w wersji finalnej będzie pewnie podobnie. Drugim mankamentem są ruchy postaci, o czym poprzednicy wspominali. Wsadzenie kołka w dupę to standard. Dodam jeszcze "lot ślizgowy przy sprincie przez przeszkody", nienaturalne skoki/zeskoki, wyglądające jakby ktoś szafę zrzucał. Miło dla oka prezentują się statki Żniwiarzy na żywca. Eksplozje w koło i sam modeling + tekstury. Pomimo tego lokacje jakoś tak bidnie wyglądają. Za mało detalów? Multi nie grałem. Pewnie będzie z nim jak w DS2. Ot ciekawostka. Póki co tyle i tylko tyle subiektywów pisząc pokrótce. Nie napalałem się na ten tytuł, ale dziękuje Bioware za demo. Utwierdziło mnie na 100% w przekonaniu, że poczekam do premiery i poczytam opinie Wasze oraz innych graczy, którzy się zdecydowali na zakup gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 To wydanie powinni nazwac Mass Effect 2,2 co najwyzej 2,5 :/ szkoda 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Przecież od dawna było wiadomo, że całą trylogia będzie na tym samym silniku, nie rozumiem narzekań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Costi prawdopodobnie mnie źle zrozumiałeś :unsure: Oczywiste było dla mnie, że gra będzie na tym samym silniku i tu nie mam nic do zarzucenia. Unreal Engine ma ogromny potencjał, pomimo, iż nowa wersja tuż za rogiem. Tu problem polega na tym, że nie tylko nie poprawiono tego o czym napisałem wcześniej, ba nawet tego nie zostawiono w spokoju jak w dwójce, ale pogorszono. Najnormalniej w świecie jakieś uwstecznienie z modelingiem, teksturami twarzy i poruszaniem się postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Demo jest strasznie słabo zoptymalizowane, na moim kompie powinno hulać. A te zacinki co chwilę uniemożliwiają płynną grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 wcale bym się nie zdziwił jakby pełna wersja chodziła tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Multi : http://www.youtube.com/watch?v=Zkp472M1z8Y&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=1&feature=plpp_video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Prawda jest taka, że każdy kto grał w dwie pierwsze części na bank zagra w trzecią bez względu na ilość kołków w tyłkach bohaterów. Podsumowanie trylogii i to w dodatku takiej jak Mass Effect nie ma prawa być zła i chyba każdy fan serii nie może doczekać się finału. Poza tym nie sądzę, żeby finalnie wymagania różniły się jakoś znacznie od tego na czym latała druga część. Ba, nawet między jedynką i dwójką nie było praktycznie przepaści. W demo nie grałem, bo i tak grę zakupię, ale myślę, że tak jak poprzednio 1600x900 ze wszystkim na max spokojnie da radę pograć na sprzęcie z siga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 przeszedlem demo na x360 - akurat za 3 tygodnie mam urodziny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Czemu nie odblokowało mi multiplayera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Odblokuje chyba w piątek, multi mają na ten czas posiadacze BF3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 multi już działa, pograłem trochę i muszę przyznać że chociaż jest mocno niedopracowane to wciąga, rozgrywka jest szybka i dynamiczna, ale aż się prosi żeby je jeszcze trochę podrasować, mam nadzieję że tak tego nie zostawią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Gayz4s82LHs Animacje, zwłaszcza biegu są boskie :lol2: Edytowane 17 Lutego 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...