kazdazd Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam, Zamówiłem komputer w gral.pl, lecz okazało się, że nie mają msi 770-g45. Doradzili mi gigabyte 770t. Jeśli możecie to wejdźcie na gral.pl i konfigurator pc a następnie znajdzcie co mogę kupić? nie chce przekraczać 250zł. Dużego wyboru nie ma, ale zastanawiam się która lepsza? Muszę potwierdzić zamówienie, ale telefon czynny chyba do 17 więc proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) http://www.gral.pl/ASRock+M3A770DE+AM3_000.html Edytowane 13 Grudnia 2010 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazdazd Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jednak mogę dorzucić niecałą stówkę (ehh i tak już przekraczam). Co myślicie o m4a87td/usb3? - 325zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Ja bym polecił raczej ASRock N68C-S UCC za 142zł i wymianę płyty oraz procesora na buldożera lub, jeżeli okaże się nie dość dobry to intela za rok, dwa. Procesory są wciąż stosunkowo słabe i nadal będą ograniczać wydajność. Płyta daje wszystkie możliwości tyle, że jest mini, ale to w sumie tylko przy montażu troszkę utrudnia. Ma w miarę dobre OC i ma UCC, a nawet obsługuje oficjalnie sześciordzeniowce. Czego chcieć więcej? Dodatkowo, jeżeli padnie Ci grafika to masz integrę :) Edytowane 13 Grudnia 2010 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...