Dawidek23 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam! Mam problem z ktorym nie mogę sobie poradzić. Może dla innych to będzie banalne ale proszę o pomoc. Już wyjaśniam o co mi chodzi. Więc zniknął mi pasek narzędzi(startu) na pulpicie. Mam komputer i projektor na którym pokazuje najczęściej jakieś programy. I chodzi mi o to, że na komputerze nie mam paska a na projektorze jest. Czy możecie mi wyjaśnić jak zrobić by na komputerze był też,albo na komputerze a na projektorze już nie. Czekam z niecierpliwością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Przestawić ekran główny z projektora na monitor we właściwościach ekranu próbowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek23 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Właśnie próbowałem i nic dalej to samo...masz może jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yake Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam podobny problem i też się zastanawiam co z tym zrobić. Tylko że w moim przypadku jest na odwrót, tzn na komputerze pasek jest ale ucina mi pasek na projektorze. Zmiana rozdzielczości nic nie daje (używam 1024x768). Przeinstalowanie sterowników do grafiki też nic nie dało. Jedyne co przynosi skutek to włączanie i odłączanie kabla od projektora i do skutku przelogowywanie się do systemu (w celu odświeżenia obrazu). Za n-tym razem działa ok tylko nie wiadomo na jak długo. Problem dotyczy kompa z Vistą (a konkretnie dwóch kompów z Vistą) i podejrzewam że to wina współpracy projektora z tym systemem bo ten sam projektor przy Win 7 nic nie ucina. Jak ktoś ma jakiś uwagi to ja też proszę o rady. Myślę że czy w jedną czy w drugą stronę (chodzi o ucięty pasek) rozwiązanie może być podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...