noose Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak, ale jak scisniesz wg standardu to mozesz poscic powyzej 100m na zwyklej (czytaj - niemarkowej) sieciowce, a jak nie to nie zawsze bedzie chodzic..... (sprawdzone doswiadczalnie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Sluchajcie tego: zdesperowany zrobilem format dysku, ale wczesniej zalatwilem sobie sieciowke 3com'a i jeszcze gratis jakas noname na chipsecie SIS'a. Wlozylem 3com'a i zainstalowalem system. Jak sie okazalo bylo jeszcze gorzej !!! To w takim wypadku co mi zalezy wloze jakis syf (ten na SIS;ie) i co sie okazuje net chodzi normalnie !! Zapierdziela spowrotem tak jak kiedys !! Jest super wspaniale !! Jest jeszcze jedna rzecz ktora mnie martwi mam IP 192.168.0.67 (??). Ale narazie nic nie ruszam bo jeszcze zepsuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak, ale jak scisniesz wg standardu to mozesz poscic powyzej 100m na zwyklej (czytaj - niemarkowej) sieciowce, a jak nie to nie zawsze bedzie chodzic..... (sprawdzone doswiadczalnie :D) [...]Sa nie wazne dla tego kto wie co robi.wie co robi....a nie na pale sobie poprzeklada btw. po tak dlugim czasie , wreszcie ktos podziela moja opinie na temat kolorow skretki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 kto :?: ty tez uwazasz ze kolorki nie sa wazne :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 sklada sie z drutu/linki oraz izolacji....i zgadnij co ? , nie ma znaczenia jakiego koloru jest izolacja.....naprawde, moze nawet byc przezroczystadobra, to zdanie mnie przekonalo :P ale skoro kolorki sa bez znaczenia to musze oje.bac mojego wykladowce od infy (i cisco :) ten sam typ :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...