Skocz do zawartości
Gość mati.08

Need Help

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio odkryłęm niepokojące mnie zjawisko. Otóz sciągnołem sobie HD Tune . Pokazuje mi żę wrzystkie sektory są ok itp. Lecz niepokoi mnie ilość .... . Seek Error Rate =80737719. CIĄGLE ROŚNIE . Tak Samo Mam WYSOKI: Raw Read Error Rate =

22171545.

Proszę pomóżcie . Jest to podobno krytyczny błąd . PS Podkręcałem procesor ale pamięci nadążają .

w ciagu 40 min mam już 80764435.

.

oto mój screen.

No cóż może mój ,,matrix'' się sypie :P

post-185062-0-42312900-1292349774_thumb.png

Edytowane przez mati.08

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytania się zadaje w dziale o SMART. A Ty z każdym problemem lecisz po prostej linii oporu do Podstawowe zagadnienia.

Jak najedziesz w tym HD Tune na wiersz z danym parametrem to Ci wyświetli się krótki opis. Ale Masz jak byk Health Status - Ok więc z dyskiem póki co wszystko w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytania się zadaje w dziale o SMART. A Ty z każdym problemem lecisz po prostej linii oporu do Podstawowe zagadnienia.

Jak najedziesz w tym HD Tune na wiersz z danym parametrem to Ci wyświetli się krótki opis. Ale Masz jak byk Health Status - Ok więc z dyskiem póki co wszystko w porządku.

Wiem ale np 3d mark nie ma własnego działu a podkręcanie idealnie pasuje do zagadnień więc?

Co do smarta to nie widziałem go , nie wiem nawet jak go znalazłeś.Ok wiem już że seafighty tak mają tak z dużymi wartościami. Thx za dział S M A R T.

Edytowane przez mati.08

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...