bodzio.k Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Siema. Potrzebuję pamięci do Asus Maximus III Formula. Obecnie są DDR3 4GB 1800MHz OCZ Platinum (na sprzedaż), chciałem dokupić takie same ale już takich nie ma, na stronie OCZ też nie występują. Więc potrzebne jakieś nowe z niskimi tamingami, niskim voltarzem tak od 1600 w górę(1800/2000/2133) Chcę od razu kupić dwa komplety póki ceny ddr3 są w miare niskie. Czekam za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Do OC ? Goodram PRO or Play Nie koniecznie do OC ? Goodramy po 4GB w jednej kości za 200 zł kostka... Tym samym możesz mieć za 800 zł 16 "giba", ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAKU 44 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Do OC ? Goodram PRO or PlayDorzuciłbym jeszcze Adaty z serii PLUS :wink: Nie wiem na jakich kostakach są robione(goodram pro to Elpida HYPER), ale sam na nie poluje, tyle że z dostępnością ciężko już dwu krotnie zamówiłem w cenie do 250 zł za 2x2GB 1600 CL 8 i zostałem że tak powiem zrobiony w hu :mur: Przy okazji odradzę zakupy w sklepie iCOMP.pl nie dość, że po wpłaceniu pieniędzy dopiero po 3 dniach okazało się, że nie mają towaru to jeszcze na zwrot pieniędzy czekałem 6 dni (pewnie zarbiają w ten sposób na krótkoterminowcych lokatach :mur: ) BTW za ile chcesz opylić swoje kostki i na jakim napięciu je masz? Edytowane 15 Grudnia 2010 przez RAKU 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 trudna sprawa z tymi Pamięciami. Obecne OCZ - to nie wiem za ile puścić. Jutro zobaczę w Biosie na jakim napięciu chodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAKU 44 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Możesz zgłosić się do usera z tego ogłoszenia myślę że pamiątki godne uwagi a cena też nie jest zła :wink: sam bym wziął gdybym miał nadmiar takiej gotówki :-P : http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Zestaw-GSkill-pamieci-overlockingu-t332160.html Edytowane 15 Grudnia 2010 przez RAKU 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...