Skocz do zawartości
bodzio.k

Nowe Pamięci Potrzebne do Maximus III Formula

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Potrzebuję pamięci do Asus Maximus III Formula. Obecnie są DDR3 4GB 1800MHz OCZ Platinum (na sprzedaż), chciałem dokupić takie same ale już takich nie ma, na stronie OCZ też nie występują. Więc potrzebne jakieś nowe z niskimi tamingami, niskim voltarzem tak od 1600 w górę(1800/2000/2133) Chcę od razu kupić dwa komplety póki ceny ddr3 są w miare niskie. Czekam za sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do OC ? Goodram PRO or Play

Dorzuciłbym jeszcze Adaty z serii PLUS :wink: Nie wiem na jakich kostakach są robione(goodram pro to Elpida HYPER), ale sam na nie poluje, tyle że z dostępnością ciężko już dwu krotnie zamówiłem w cenie do 250 zł za 2x2GB 1600 CL 8 i zostałem że tak powiem zrobiony w hu :mur:

Przy okazji odradzę zakupy w sklepie iCOMP.pl nie dość, że po wpłaceniu pieniędzy dopiero po 3 dniach okazało się, że nie mają towaru to jeszcze na zwrot pieniędzy czekałem 6 dni (pewnie zarbiają w ten sposób na krótkoterminowcych lokatach :mur: )

BTW za ile chcesz opylić swoje kostki i na jakim napięciu je masz?

Edytowane przez RAKU 44

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz zgłosić się do usera z tego ogłoszenia myślę że pamiątki godne uwagi a cena też nie jest zła :wink: sam bym wziął gdybym miał nadmiar takiej gotówki :-P :

http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Zestaw-GSkill-pamieci-overlockingu-t332160.html

Edytowane przez RAKU 44

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi