klami85 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Witam Ostatnio siedzę na WC, ale potrzebuje zakupić dobry cooler + wentylator na socket 1156. Najlepiej żeby w zestawie dawali też zapinkę AM3 i 1366. Co w tej chwili warto zakupić? Średnio w temacie jestem. Moim ostatnim coolerem był Thermalright Ultra 120 na S775, ale przez 3 lata pewnie wymyślili już coś lepszego (i z nowymi zapinkami). Rozglądałem się za MEGAHALEMS, ale z dobrym wentylatorem i zestawem zapinek przekroczę budżet. Sporo testów przejrzałem, ale jakoś nie trafiłem na obszerne porównanie wszystkich w 1 miejscu. Jakieś sugestie? Może MUGEN2?? Edytowane 15 Grudnia 2010 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulfisko Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mugen, Yasya, Flex + 2 dobre wentylatory. Napewno przypadną Ci do gustu. Rozejrzyj się również za okazjami na allegro. Niedawno np widziałem coś takiego: JAK NOWY Noctua NH-U9B SE2 OKAZJA LUBLIN (1366454212) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...