kowiczek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam. Jestem od kilku tygodni posiadaczem Ati 3dProphet RADEON 9100 64DDR i od samego początku mam z nią same problemy. Zaczęło się od TOCA 3 a teraz Colin 3demo nie chce mi wystartować. Zastanawiam się nad zmianą na nową nVidię FX5200. Co Wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440Kolega ma rację!!! Nie zmieniaj, bo ten FX5200 to szajs... poczytaj sobie testy... Ale nie instaluj detonatorów, bo one są do nvidii... zainstaluj nowe catalysy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440 8O hmm proponujesz detonatory do radeona :lol: pierwsze co zrob to reinstal systemy (jesli nie robiles), potem wyprubuj rozne catalysty potem poszukaj bo moze jest patch do tych gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam. Jestem od kilku tygodni posiadaczem Ati 3dProphet RADEON 9100 64DDR i od samego początku mam z nią same problemy. Zaczęło się od TOCA 3 a teraz Colin 3demo nie chce mi wystartować. Zastanawiam się nad zmianą na nową nVidię FX5200. Co Wy na to??co ja na to ?? :lol: :lol: :lol: ;) niewymieniaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440 8O hmm proponujesz detonatory do radeona :lol: pierwsze co zrob to reinstal systemy (jesli nie robiles), potem wyprubuj rozne catalysty potem poszukaj bo moze jest patch do tych gier Te detonatory mnei rozjebały :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...