Skocz do zawartości
kowiczek

Wymieniać czy nie???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem od kilku tygodni posiadaczem Ati 3dProphet RADEON 9100 64DDR i od samego początku mam z nią same problemy. Zaczęło się od TOCA 3 a teraz Colin 3demo nie chce mi wystartować. Zastanawiam się nad zmianą na nową nVidię FX5200. Co Wy na to??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440

Kolega ma rację!!! Nie zmieniaj, bo ten FX5200 to szajs... poczytaj sobie testy...

Ale nie instaluj detonatorów, bo one są do nvidii... zainstaluj nowe catalysy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bys teraz dojebał do pieca nie zmieniaj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainstalowałes dobre stery???? nowe jakies detonatory wgraj~!!!!!! niemozliwe zeby ci nieszło mi idzie na mx 440

8O hmm proponujesz detonatory do radeona :lol:

pierwsze co zrob to reinstal systemy (jesli nie robiles), potem wyprubuj rozne catalysty potem poszukaj bo moze jest patch do tych gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jestem od kilku tygodni posiadaczem Ati 3dProphet RADEON 9100 64DDR i od samego początku mam z nią same problemy. Zaczęło się od TOCA 3 a teraz Colin 3demo nie chce mi wystartować. Zastanawiam się nad zmianą na nową nVidię FX5200. Co Wy na to??

co ja na to ??

:lol: :lol: :lol:

;) niewymieniaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O hmm proponujesz detonatory do radeona :lol:

pierwsze co zrob to reinstal systemy (jesli nie robiles), potem wyprubuj rozne catalysty potem poszukaj bo moze jest patch do tych gier

Te detonatory mnei rozjebały :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...