UgliBiBagli Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Zmieniam kompa i przy okazji chciałbym wymienić obudowę, jest ich tyle, ze sam nie wiem którą wybrać, co moglibyście polecić ? Cena +/- 250zł Najlepiej, żeby miała USB3.0 na froncie, aczkolwiek wątpię, żeby w tym przedziale cenowym dało radę znaleźć coś takiego Oo więc USB2.0 musi wystarczyć, audio + mic też się przyda :D Dobry przewiew Opcjonalnie wentylatory w zestawie xP i żeby pomieściła GIGABYTE GA-P55A-UD3 + I5 760 + w późniejszym czasie jakieś chłodzenie xd do tego najprawdopodobniej MSI GTX460 Cyclone, lub Hawk(nie wiem czy różnią się wymiarami, a jeszcze nie zdecydowałem którą kupić xD) Edytowane 17 Grudnia 2010 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Polecam Gladius 800 Window Pure Black. Na froncie ma: 2xUSB, Fronf HD Audio, e-sata. Mieści CPU coolery do 161mm i karty graficzne do 390mm. ma 2 wentylatory (12cm i 14cm). Minusem jest dość cienka blacha. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Całkiem fajny ten Gladius 800 ktoś jeszcze ma jakieś propozycje ? czy w tym segmencie cenowym nie znajdę nic lepszego ? xP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Antec 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Miał ktoś do czynienia z AEROCOOL PGS STRIKE-X - ATX, bez zasilacza, czarna - AREST.pl Sklep Komputerowy Wrocław ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jak cos klasycznego to: Sharkoon Overclock.pl / Sharkoon REBEL 9: Value i Economy / Wstęp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ostatecznie mój wybór padł na Gladiusa 800. Jeszcze raz dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...