Wojttekkk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam - mam ten procesor (AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0 GHz (2 CPU)) od miesiąca i nie działa mi chyba jeden rdzeń, sam nie wiem dlaczego mam taki problem. Skapnąłem się o tym stąd iż ostatnio patrzyłem sobie na EVEREST i w użyciu procesora używany był tylko "Rdzień nr 2", a "Rdzień nr 1" nie ma żadnego obciążenia. I moje pytanie jest takie: czy to wina procesora czy muszę coś przestawić w Bios albo na jakiś opcjach? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ro Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, a przestawiałeś coś w biosie ?. Ciekawa sprawa bo ja osobiście posiadam x2 245 i wszystko w jak najlepszym porządku. Przestaw na deafault ustawienia i zobacz czy coś się zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 W Bios nic nie zmieniałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zobacz w innym programie a nie everscie, i pod obciążeniem np orthosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...