Bobuniek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, dostalem od wujka na mikolaja windowsa 7 ultimate, wcale sie o niego nie prosilem, ale on mowil ze ma u siebie i to swietny system. To postanowilem zainmstalowac u siebie, mam dosyc starego kompa, ale po instalacji wszystko jest ok, tylko nie ma dzwieku. Na glosniczku w pasku jest X w czerwonym kolku i napisane "brak zainstalowanego urzadzenia wyjsciowego audio". Pewnie odrazu pomysleliscie, zebym zainstalowal sterowniki, oczywiscie staram sie to zrobic od 3 dni, ale jak sciagam sterowniki od realteca, to normalnie je instaluje, ale windows uwaza ze wie lepiej i zaisntalowal mi swoje, kiedy ponawiam, wskazuje mu miejsce wlasciwych sterow a on pisze mi ze sa aktualne. A mimo to pokazuje "błąd 10" wiec jak wymusic instalacje swoich sterownikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Podaj model płyty głównej lub laptopa, zależy co masz. Możesz też podać Identyfikator Urządzenia (Sprzętu) z Menedżera urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...