kojeczny Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, poszukuję możliwie wydajnego laptopa z matrycą co najmniej 15,6' w kwocie ok 1700 zł. Do czego ma służyć laptop? Internet, filmy i gry :) Moje propozycje 1. ACER ASPIRE S5552G-P3202G32Mnkk - Reset 2. ACER ASPIRE 5742ZG-P612G32Mnkk - Reset Macie coś jeszcze innego? Może te procesory są za słabe do tych kart? Edytowane 18 Grudnia 2010 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Z tego co sprawdzałem w tej cenie nic lepszego nie dostaniesz. Z organoleptycznych porównań wynika, że z np. Crysisem wersja na AMD+ATI radzi sobie lepiej od wersji Intel+Nvidia. Sprawdzałem w sklepie ze znajomym. Sam mam zamiar w lutym się wyposażyć w wersję AMD+ATI. Poza tym mam alergię na NV w laptopie, od czasu 4 krotnego serwisowania mojej odklejającej się NV w HP "Pavulonie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon1 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja bym wybrał ten model Asusa. Do 1800zł nie widzę nic lepszego. Wiec krotko i zwiezle.. +core i3-370 +dysk 500gb (segate momentus 5400) +2gb ram +hd graphics +CICHY +NIE GRZEJE SIE -Klawiatura lekko sie ugina ale to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja bym wybrał ten model Asusa. Do 1800zł nie widzę nic lepszego. Wiec krotko i zwiezle.. +core i3-370 +dysk 500gb (segate momentus 5400) +2gb ram +hd graphics +CICHY +NIE GRZEJE SIE -Klawiatura lekko sie ugina ale to w niczym nie przeszkadza. Mój drogi, nie wiem czy zauważyłeś drobną różnicę pomiędzy Intel X4500 a ATI HD5650 ;) Taki mały detal akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...