ernieball Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia 3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a czasem kalkulator do DCT4 nie jest juz ogolnie dostepny w sieci ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia 3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac. yyy chcesz byc cool ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a czasem kalkulator do DCT4 nie jest juz ogolnie dostepny w sieci ;) ? to powiedz gdzie moge go dostac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia 3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac. yyy chcesz byc cool ?? :lol: ON jest COOL :lol: :lol: :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 yyy chcesz byc cool ?? :lol: dobrze, ze chce. moze komus pomoze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Heh, dziwne, koleś chce dobrze (chyba ;)), a jednak znajdzie się ktoś kto się ponabija. Prościej nic nie pisac... pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wlasnie.... to jest dziwne.... czlowiek sie reklamuje, ze zliczy wam kody a wy go jedziecie :| bez sensu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tu chodzi o to , ze mozna sobie to bezproblemowo znalezc w sieci - przeciez jak wyjdzie jakas nowa cegla od Nokii , to juz po kilku dniach na necie sa opisane metody zdejmowania simlocka i tych innych badziewii BTW: nie nabijam sie ;) - zadalem proste pytanie - a emota " :lol: " zostala pomylona przeze mnie bo miala byc taka - " :wink: " - moze dlatego potraktowales to jako wysmianie , ze wstawilem ta " :lol: " emote :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 czy ktos moze mi podac linka do tego kalkulatorka, bo nie wiem gdzie i czego szukac :( ale wiem do czego :) do Nokii 6310i :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 www.techtronic.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a zlamiesz mi kilka 512-bitowych kodow ? ;] /joke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a zlamiesz mi kilka 512-bitowych kodow ? ;] /joke zalezy jakie kodowanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 www.techtronic.pldzieki, ale wywal mi: You can not download this file directly from another site! czy mozesz mi to podeslac na maila?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wbij sie po ftp :P zreszta to ja hostuje ftp techtronica :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 juz mi kumpel sciagnal i na maila przyslal :) moze z opera nie chodzi??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a kody do 3310 tez darade wziąsc je "teges" ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ok no problem szukajcie sobie darmowych powodzenia !!!!! sprawa zamknieta. !! !! !! do 3310 nie wyda tylko kablem! sciagajcie sobei kalkulatory dct4 i przeliczajcie zobaczymy co z tego wyjdzie ;) heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a co tu szukac ;) prosze bardzo http://www.uniquephones.com/dct4/ i porownaj sobie ze swoim czy wygeneruje podobne kody :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Service temporary unavailable :( to wez i porownaj no i fajnie ciekawe co bedzie jak padnie albo wyciagna dongla z serwera. Ojej sorki ze zrobilem wam taka przykrosc i chcialem policzyc troche... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ale ty jestes nerowy ;) ja tylko napisalem ze od jakiegos czasu jest kilka serwisow liczacych dct4 za free :P a reszta na ciebie naskoczyla w sumie nie wiem czemu :? a co do tego linka , jakis czas temu policzylem sobie kod i zadzialal ostatnio nie sprawdzalem jak dziala ale stronka mi chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>... kto by sie nie wkur.. jescze dostaje PM zeby policzyc do 5510 chyba jasno napisalem jakie modele LUDZIE CZYTAJCIE. Poza tym juz podziekowalem i NIE biore sie za to. Case stronka to i mi chodzi ....... i tylko tyle bo kalkulator nie dziala :(. Zamknijcie ten topik! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a policz mi do 3210 :P zartuje ;) juz mi bije w glowe bo jutro mam z rana seminarke i nie chce mi sie tlumaczyc 20 stron z angielskiego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zamykam topic , bardzo zniesmaczony postawa forumowiczow :x Czy tutaj ze wszystkiego trzeba sie nabijac ? Czlowiek chcial gratis poswiecic swoj czas dla userow ktorych nawet nie zna, a wy jak to potraktowaliscie ? Zenada normalnie. Goowniarstwo coraz wieksze zaczyna tu panowac :evil: Ostrzegam, tkie pier...e bzdetow i dziecinade bede sie staral tepic, do banowania wlacznie. Jaka reklame robicie forum ? :evil: Przeciez tutaj przychodza nie tylko stali userzy, ale mnostwo gosci. Nie zanizajcie prosze poziomu bo wyjde z siebie w koncu :x Wtedy nie recze za to co zrobie Dosc juz tego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...