pkjohnson Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dobry wieczór. Proszę o pomoc bo już mam mętlik w głowie i sam nie wiem co wybrać.Monitor ma służyć do filmów i internetu.Po przeczytaniu wielu wątków stawiam na Benq E2220HD.Ale też jest dużo pochlebnych opinii o Samsung EX2220 i BX2231 i się gubię.Kwota do 650 złotych i to max.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Benq ale HDL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicramer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Przeczytaj regulamin działu. MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam Posiadam od 2 tygodni monitor Benq e2220HD polecam bardzo dobry monitor jak za tą kasę. Też zastanawiałem się nad rożnymi modelami ale zdecydowałem się właśnie na Benq. Model e2220HD posiada hub usb, głośniki jak komuś się przydadzą oraz 2x HDMI i oczywiście b.dobre parametry. Znalazłem w necie test właśnie tego modelu i z pośród wszystkich modeli benq tego progu cenowego zdobył 8.8/10 pkt gdzie ledowe odpowiedniki niestety wypadły dużo gorzej. Wersja HDL to chyba ta sama tyle ze bez HDMI. Specjalnie wybrałem go do filmów i gier z powodu ze posiada bardzo niski lag imput. Nie zawiodłem się szkoda tylko że ma kiepskie profile żaden mi nie przypadł do gustu. Gry, film, zdjęcia (mi nie pasuje), eco- dobry do czytania, internetu. Polecam bo cena jego jest bardzo dobra za jakość jaką otrzymujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...