punek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam!!! Mam pytanko :) Czy istnieje program w którym mógłbym nagrać multisesyjną Audio. Przez Nero straciłem już 4 płytki i nie mogę wykombinować nic. Sorry jak to już było ale w "szukaj" nic nie znalazłem :( . Za odpowiedzi z góry dzięki. Pozdrawiam Punek P.S. Ale już Was dawno nie odwiedzałem. Muszę się poprawić :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Siemanko To może chociaż powiedzcie mi czy jest taka możliwość. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 z tego co wiem to chyba audio w kilku sesjach nie nagrasz bo i tak odtwaracz cd zobaczy pierwszą sesje, co innego dane (chociaz i z tym są problemy), mozesz dogrywac audio a zamnknąc ją po ostatnim kawałku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 multisesji na audio chyba nie ma. mozesz, jak dick pisze, nie zamykac sesji audio (ale wtedy plyta chodzi tylko w nagrywarze) a po ostatnim dograniu zamknac i bedzie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 nie ktore czytniki dvd, nowe hifi (np technicsa) odczytuje sesje audio...zastanawia mnie tylko jedno poco nagrywac audio w multisesion? utrudniac sobie zycie mozna w inny sposob, np: podczas nagrywania wyciagnąć kabel z gniazdka i zastanawiac sie czemu nero zepsuł płytę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Przychylam się nie ma chyba czegoś takiego jak multisesion w audio. Najpierw przygotuj wszystkie ścieżki, a potem dopiero wypalaj. Zrobisz każdą składankę, nie bardzo wiem w czym problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...