Dawid00 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dane: GPU: Radeon x600 pro 256mb 128bit CPU: SEMPRON 2800 Plyta glowna: Gigabyte k8triton Ram: 512 Żeby komputer "zatrybił" musiałem po dociskać kartę graf. i za jakimś razem mrugały kontrolki w klawiaturze - wtedy wiedziałem, że obraz zatrybi. Inaczej monitor po prostu mrugał i nic się nie wyświetlało. I teraz albo k. graf padła, albo płyta główna..Wymiana się nie opłaca. Myślę nad kupnem komputera max do 500zł, nie więcej, żeby dało się chociaż w call of duty 2 pograć :)nie wiem czy dowiedzieć się po prostu czy to płyta czy grafa, czy wymienić całego kompa.? Co proponujecie, może jakieś podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wyjmij płytę z obudowy, przeczyść wszystko, przedmuchaj slot karty graficznej i sprawdź jak działa. Możliwe że marna obudowa sprawia, że karta źle siedzi w slocie. Co do wyboru, kup płytę główną ze zintegrowaną grafiką HD42x0 lub HD3200, HD3300 & Athlona II x2 & 2GB ramu DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...