wjfkdl Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, zaczęło mnie zastanawiać dlaczego firefox i chrome wprowadzają ciągle jakieś bezsensowne zmiany w prędkości ładowania się stron tj. strona ładuje się o milisekunde szybciej niż wcześniej, zamiast zacząć robić coś w końcu z samym UI? Przecież te przeglądarki tak strasznie zaczynają mulić jeśli szybko otworzymy kilka-kilkanaście stron, że nie da się z nich w ogóle korzystać, a w takiej operze otwieram sobie np 30 kart i bez najmniejszego problemu mogę korzystać ze wszystkich funkcji przeglądarki NAWET podczas ładowania się wszystkich kart (i właśnie o to najbardziej chodzi). Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak jest oraz czy mozilla i google mają zamiar coś z tym zrobić czy może jednak uważają internautów za niepełnosprawnych? Ja np nie umiem przeglądać tylko jednej strony, jest to dla mnie ogromna strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Właśnie przesiadłem się z Opery na Chrome'a bo była niestabilna i choć UI jest trochę wolniejsze, to nie mogę powiedzieć żeby muliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...