ivanov Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeszcze na koniec wygląd bloku w środku. Układ pracował bez jakiejkolwiek ingerencji 5 lat. Demineralka Nanoxia + koncentrat Innovatek. Stan bezpośrednio po otwarciu bloku i zdjęciu sprayera. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez ivanov 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Zmiany: zamiast VelociRaptora 1 TB na gry, wjechał (tymczasowo) SSD Toshiba Q300 Pro 512 GB kupiony WD Black 6 TB na magazyn danych dodana karta ASUS Strix Raid DLX karta graficzna poszła do niższego slotu X16 (aby nie kolidować z coolerem) zamiast coolera Noctua NH-U14S przyszedł (tymczasowo) NH-D15 z trzema wentylatorami kupiona klawiatura Corsair K70 LUX RGB CherryMX Brown kupione głośniki Logitech Z-906 Będą znowu jakieś update'y, to wrzucę. Powrót LC coraz bliżej ;) Edytowane 1 Grudnia 2016 przez ivanov 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 ivanov, że my się nie spotkaliśmy jeszcze na piwie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zawsze można nadrobić ;) Aczkolwiek przyznam, że w grudniu mam dosyć napięty grafik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zawsze można nadrobić ;) Aczkolwiek przyznam, że w grudniu mam dosyć napięty grafik :P Podobnie u mnie ;( Może się uda spotkać w styczniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...